Autor Wątek: Zakup Corolla Sedan 1.8 Hybrid  (Przeczytany 51700 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
Odp: Zakup Corolla Sedan 1.8 Hybrid
« Odpowiedź #135 dnia: 22 Grudnia 2021, 22:54:28 »
Po co?  @FilipAmator już od trzech dni dał sobie spokój :)
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline atom

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #136 dnia: 22 Grudnia 2021, 23:06:03 »
Ok. Sporadycznie tu zaglądam :)
Corolla SD 1.8 GR Sport

Offline bbart79

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: TS GR Sport 2.0
« Odpowiedź #137 dnia: 18 Stycznia 2022, 01:35:54 »
Wszystko rozbija się o tzw. oczekiwania kierowcy. Sam posiadam 2.0 w kombi i według mnie na trasy po płaskim jest ok. Jeśli dodamy do tego wzniesienia, czy góry to jest zaledwie wystarczający do poruszania się z dopuszczalnymi prędkościami. Mowa oczywiście o podróżowaniu w dwie osoby. Po załadowaniu czterech osób i bagażu nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak 1.8 w takich warunkach może być ok. Zanim kupiłem 2.0 to jeździłem hatchbackiem 1.8 po mieście i w takich warunkach to połączenie było bardzo dobre jednak poza miastem i w góry? Dla mnie zdecydowanie nie. To moje bardzo subiektywne odczucia. Najładniejszą dla mnie wersją Corolli jest sedan. Poprostu toyota zaprojektowała wygląd tego auta tak jakby specjalnie dla mnie jednak z powodu braku 2.0 musiałem wybrać kombi.

Dlatego właśnie szalenie ważną rzeczą jest jak najdokładniejsze sprawdzenie auta w warunkach, w jakich będziemy je używać przy zachowaniu jak najwięcej zdrowego rozsądku i zimnej krwi co czasami jest niestety niemożliwe :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl