Teraz mam x-blitz GO SE. Mała, dobrze nagrywa, ma czujnik ruchu i wstrząsu, więc nie pobiera prądu, kiedy nie trzeba. No ale w hybrydzie boję się, że będzie jednak wyczerpywać ten mały aku 12v. Poza tym, z racji popularności RAV 4 wśród złodziei, myślałem o takiej kamerce, która nagra wnętrze i przekaże obraz na telefon. I tak kombinuję jak koń pod górę, i nie wiem, czy potrzebny jakiś zasilacz, czy tylko wpiąć ją do gniazda zapalniczki? Nie wyczytałem, która kamerka przesyła obraz na telefon. Jak już robić te wszystkie zasilacze i baterie-powerbanki to trzeba zlecić montaż w serwisie, bo elektrykiem nie jestem, poza tym kable chciałbym mieć pochowane. A boję się, że połamię zatrzaski i będzie w nowym samochodzie problem z trzeszczeniem plastików. A jak już mam zlecać serwisowi montaż ( mają też montować hak i META), to trzeba raczej polecieć grubo i brać komplet, z tylną kamerką. I jak tak sobie podliczyłem, to rozsądny zestaw wychodzi 3 tys + montaż. I nie wiem, czy ja aż takim kinomanem jestem:))