Panowie tez zamówiłem ale mimo to rezygnować nie będę - bo wieloma
Autami jeździłem i nic sensowniejszego nie znalazłem. Mój konfig kosztował ponad 190 000. W tych pieniądzach kiedyś mogliśmy wybrzydzać ale dziś?
Moje założenia? Minimum 8s do setki i napęd 4x4 + koniecznie Apple car play bezprzewodowy - auto misi być dynamiczne oszczędne i być w stanie pomieścić rodzine 2+3
Co brałem pod uwagę?
Rav4 - auto w zasięgu finansowym ale po prostu jeździ tego tyle i opatrzyło mi się, mało tego zawieszeniami mi nie odpowiada - na zakrętach średnio się tym jedzie
Ford KUGA - jeździ to świetnie ma 190 koni napęd na 4 buty i w hybrydzie i świetnie wyciszone. Ale wykonanie wnętrza totalnie nam nie leży i w środku sprawia mało obszernego z przodu.
Cupra formentor - fajne auto ale bagażnik malutki, i skrzynia dsg w testowym aucie już zle dzialala… raczej nie wróży to bezawaryjnej jazdy.
BMW 3 w dieslu fajne auto ale niestety przesiadka z suva na sedana jednak jest ciężka, chodź jakość materiałów ekstra.
Wiec poszedłem w ciemno - test Pertyna tego auta w stanach mnie przekonał - auto jest spore zawieszeniowo niby ok i to toyota wiec raczej powinno być oszczędne i w miarę bezawaryjne… kiedyś miałem
Corollę z 2006 i ta wydaje sie mi mimo wszystko lepiej zrobiona w środku

I na prawdę może sobie racjonalizuje ale nie widzę konkurencj na ten moment w tych pieniądzach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk