Porównaj sobie ravkę za cenę crossa premier edition i się zdziwisz jak dużo daje. Oczywiście, wybór każdy podejmuje sam i na pewno nikogo nie zamierzam namawiać, tym bardziej, że obecnie chyba toyoty już bym nie kupił. Ma plusy np. napędy, zawieszenie i kilka innych, ale coraz bardziej konkurencja odjeżdża.
Sam jestem ciekawy jsk będzie z finalną wersją Crossa, oby lepiej niż na pokazach.
Jak juz wspomnialem wyzej rowniez mialem okazje widziec i siedziec kilka razy w crossie i “na chlodno” ja obejrzec. Powiem jedno - dramat !!! Wizualnie sympatyczne, zgrabne autko bez dwoch zdan … poza wnetrzem, ktore jest jak z Tico … juz nie Dacii. DRAMAT !
Sam nie wiem czy ja odbiore … z drugiej / innej strony Swiata przejechalem sie nowym NXem i powiem jedno - mistrzostwo do kwadratu pod kazdym absolutnie kazdym wzgledem !!!
Ja wiem , ze to inna polka cenowa ale zamowilem - jest tylko jeden kolosalny problem - czas oczekiwania
Mimimum 1,5 roku jak nie 2 lata !!!!!
Przepraszam ale musze - ja pierd……..
Odbior przy dobrym wietrze polowa roku 2024
Ja wiem wiem wiem … to inna cena ale uwierzcie, ze jesli ktos ma opcje dolozenia i czekania / co jest tu najgorsze / to niech sie nawet sekundy nie zastanawia
Ten samochod przy crossie to inna galaktyka … choc nie kosztuje kilka razy wiecej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro