No popatrz, jaki durny mamy naród. Ciągle się psuje i psuje, a BMW wciąż na fotelu lidera wśród marek premium w PL. Nic a nic się nie znają,� internetu nie czytają i tak paskudnej marce wciąż udają
A serio, wejdź na tech eu i zobacz ile jest biuletynów na toyoty...całe ciągi. O czym to świadczy? Że niektóre marki dbają o jakość i poprawiają, a nie zamiatają pod dywan.
Chłopie przestań gadać głupoty. Jaki lider liczyłeś, sprawdzałeś ? Potem przeczytasz inne zestawienia to VW będzie liderem a potem znowu inne to Toyota będzie X2 liderem a Lexus nr 1 przywiązania do marki a thp był silnikiem roku dokładnie tak samo jak 1uz z tojki i chcesz teraz dyskutować czemu tak jest albo porównać thp do uz ?
A zastanawiałeś się że thp został sprzedane w milionach sztuk a bez turbo pewnie X2 ? I co to znaczy ? A TSI w najgorszych opcjach do 12r też został sprzedany w milionach i i też miał epizod z silnikiem roku.
A wiesz że Subaru diesel podwoiło sprzedaż niektórych modeli swojej marki ?
No i co jak to podsumujesz ? Miliony gówien pod maską i to skrajnych.
Sprawdzam wszystkie biuletyny i porównuje a do tego trzeba je czytać bo chyba biuletyn dotyczący wadliwych pierścieni przez 5lat produkcji jest inna wagą biuletynu niż powolny zwijak pasów takaty prawda ?
Moja koleżanka kupiła mini nowe !!!za 200k dotarła do biuletynów i okazało się że i tak po ukończeniu gwarancji sama "serwisowała"auto. Przygoda z BMW czyli mini zakończyła się naprawami na 25k i przebiegiem 80k.km. to tyle było z jej biuletynów.
Do tego zanim napiszesz coś na temat tej marki to zrób tak jak Ci mówiłem wygoogluj sobie kilka haseł które podałem z dopiską forum zobaczysz co się dzieje i zobaczysz co jest traktowane jako norma.
Kiedyś pisałem porównanie tu Wam przeszkadza spalona kiełbasa na grillu w ogrodzie a u sąsiada rozlane szambo na trawniku pachnie fiołkami bravo!
I żeby nie było jako były fan toyoty posiadałem jej praktycznie każdy model eu (bez supry MK4 ale 2jzgte był

) i jestem obrażony na tą markę właśnie za to co oferują teraz czyli albo hybryda albo nic.
Więc mam w poważaniu toyotę.