Właśnie na stronie Toyoty (i w aplikacji) pojawiła się informacja, że moja CC opuściła fabrykę.Uprzedzając pytania: Corolla Cross w wersji Style + pakiet Tech, 4x4 zamówiona na początku sierpnia.
Cytat: Eliane w 11 Października 2022, 10:29:47Właśnie na stronie Toyoty (i w aplikacji) pojawiła się informacja, że moja CC opuściła fabrykę.Uprzedzając pytania: Corolla Cross w wersji Style + pakiet Tech, 4x4 zamówiona na początku sierpnia. Jak kolor?Tokyo Red
Ciekaw jestem tego przyspieszenia - zachodnie media podają 7,5 dla 4x4 i 7,6 FWD do 100. W polskim cenniku na stronie Toyoty też jest 7,5 dla 4x4.
Cytat: KLP89 w 11 Października 2022, 10:31:15Cytat: Eliane w 11 Października 2022, 10:29:47Właśnie na stronie Toyoty (i w aplikacji) pojawiła się informacja, że moja CC opuściła fabrykę.Uprzedzając pytania: Corolla Cross w wersji Style + pakiet Tech, 4x4 zamówiona na początku sierpnia. Jak kolor?Tokyo RedSłyszałem że czarne i cementowe są szybciej dostępne.Ja zamówiłem niebieski w połowie sierpnia premierę edition - ale jeszcze czekam na zmianę statusu z zamówienie w toku na produkcja w tokuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Uprzejmie informujemy, iż rzeczywiście rura wydechowa w modelu Toyota Corolla Cross będzie odstająca.W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji.
Gdyby ktoś jeszcze zastanawiał się czy ta rura wydechowa będzie odstawać, to dostałem informację odpowiedź od TMC.Cytuj (zaznaczone)Uprzejmie informujemy, iż rzeczywiście rura wydechowa w modelu Toyota Corolla Cross będzie odstająca.W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji.
" ale ci rura stoi za jedyne 180 k"
...Z kolei włoskie dane techniczne tez bliżej 7,5 do 100.Czy Polska wersja bedzie bardziej wykastrowana czy błąd w tłumaczeniach żeby nie kanibalizowac osiągami sprzedaży rav4?...
Dzisiaj prawdopodobnie test u Pertyna o 19.30.