Moja CC to wersja PE bez JBL. U mnie navi wyświetla się pośrodku ok 200 m przed wykonaniem manewru np. skrętu w inna drogę, po czym gaśnie i znów pojawią się przed kolejnym manewrem. Trochę lepiej wygląda jak zmienię postać wskaźników, żeby były bez zegarów ale szału nie ma.
Jeżeli chodzi o zdalne uruchomianie np. klimy to wczoraj pierwszy raz uruchomiłem (wszystko na raz) i coś zadziałało np. nawiew na przednią szybę, ustawienie temperatury. Nie sprawdziłem pozostałych funkcji bo 1 min wyłączyłem, gdyż niestety zdalna funkcjonalność załączyła także silnik spalinowy a ten teoretycznie na postoju nie powinien pracować, Być może, później sam by się wyłączył ale tego jeszcze nie przetestowałem. Próbę robiłem przy stanie akumulatora trakcyjnego na ok 40 %. Więc być może gdyby akumulator trakcyjny był lepiej podładowany to silnik spalinowy by się nie załączył. Bo jeżeli miałby chodzić np. 10 minut to lipa, bo nie sądzę, żeby obeszło się bez życzliwych uwag sąsiadów

. Rzecz do dalszych testów ale dopiero w przyszłym tygodniu bo na razie moja CC odstawiona do wygłuszenia.