Ach Ty Kuba zawsze jesteś taki zorientowany. Jasne niemieckie to na pewno złe, gdzieś to chyba już słyszałem - nie wiesz gdzie ?. Teraz wiem że prawdziwe źródło informacji to Ty . A ty Kuba co polecasz poza sobą , jakie źródła informacji nie są w/g Ciebie propagandą ?
Nie tyle zorientowany, co nie wypowiadam się nt. auta w którym nie siedziałem/jechałem.
Prawdziwych dziennikarzy została garstka. Obecnie artykuły tworzą osoby bez podstawowej wiedzy z zakresu motoryzacji. Kiedyś Motor to była gazeta branżowa dziś jest gazetą reklamową.
Kilka lat temu na wakacjach kupiłem AŚ, był w nim artykuł typu auta 5-cio letnie co kupić. O Aurisie/Corolli napisali… Corolla fajna ale tylne wielowahaczowe zawieszenie może być potencjalnym źródłem problemów. Napisałem im, że są to bzdury bo Corolla ma belkę, a wielowahaczowe jest tylko w jednej z wersji Aurisa.
Odpisali, że sprawdzili i przepraszają za błąd.
Jakiś czas temu kupiłem i był artykuł auta do 30 tys. Ku mojemu zdziwieniu wkleili dokładnie tem sam głupi tekst o zawieszeniu w Corolli.
Więc nie czytam propagandy, bo rzetelnych informacji tam nie ma, a tłumaczenia opinii niemieckich dziennikarzy nie bardzo mnie interesują.

Więcej o danym modelu można się dowiedzieć z forum takiego jak to.
Są tu różne opinie ale większość oparta na doświadczeniu. Dodatkowo często dziennikarze przez kilka lat wałkują temat, który najczęściej producent już dawno rozwiązał.