aż miło te pare stron tu teraz poczytać

bo sielskie klimaty to też moje klimaty

bo my chałupe mamy blisko Krakowa, ale działka mała bo tylko 9a, ale jest zawsze co podłubać tu..// .. noo kiedyś zamiast Ravki, to w planie była działa blisko Taterek

Co do Ravki '22 .. to hm, ona ma już elektrycznie podgrzewaną przednią szybe ? ..bo moja z '20 ni ma (ale i tak przewaznie w garażu stoi), jedynie wypady w krótkie trasy w 'góry' wymuszają czasami kliknięcie w Fast i sie szyba robi szybko.. Fotel pasażera nadal manual bez opcji góra/dół ?
Co do Volvo XC60 T8 '22 .. oglądałem dziada ostatnio .. nowe lampy ledowe co wycinają te oś.drogowe jak z naprzeciwka leci auto w nocy, ogrzewane w masce czujniki (wiec teraz wzimie by nic nie pikało,jak jedziesz w korku Ravką i śnieg zasypuje czujki i wariactwo jest

) ; pneumatyka na 3 opcje .. za 400 koni podziękuje, bo te nowe Ceny Mandatów dają po d*
ALE .. szukanie na ekranie - jak tu ustawic tryb jazdy, bo już nie ma w tej wersji pokrętła .. no to chyba jakieś nieporozumienie - bo ja mimo, że wymieniłem tablet na dotykowy do np +/- to mi sie nie chce tam szukac, tylko na kierownicy pogłaszam/przyciszam .
Może i audio fabryczne dobre jest, ale jak juz nie raz tu na forum pisalismy - w Ravce fabryczne głośniki lepiej grają z tym tabletem z Aliexpress

Noi Temperature tez trzeba gdzieś na ekranie szukać ..
na CENE nie patrzylem, bo mnie jeszcze nie stać
btw ktoś tu pisał, że juz prawie stary bo sie do 40tki zbliża, nosz k* to mi tylko 1 rok został i tak samo
no dobra..korpo wzywa..trza troche poklikać