No i super. Ciekaw jestem, czy Wariant Relax = +200% koszt przeglądu, bo wtedy to nie będzie miało sensu.
Jak czytam listę rzeczy objętych warunkami gwarancji to jest tego naprawdę dużo.
...
Do mnie zadzwonili z ASO ok 3tyg temu, bo sie mi zbliza 2 rok auta 11.2020 - czy bede na 2 Serwis - aa sie okazalo,ze kobitka nie widziala w systemie mojego 2 serwisu - zrobionego w innym mieście, troche dziwne, ale wlasnie przy okazji sie dowiedzialem o tej 'wydłużonej gwarancji'

Powiedziala,ze jesli na 3 Serwis (brakuje mi ok 5,5k km) wybiore full pakiet (za ok 1700 w tym sprawdzenie klimy + oczyszczenie hamulców btw hamulce mialem na 2 serwisie,ale idzie zima,wiec bedzie warto) to wtedy mi wydłużą o 1 rok - tylko bede musial dopytac, czy ten 1 rok będzie 'zamrożony' i sie zacznie gdy mi sie skonczy 3 letnia gwarancja, czyli : 1. bedzie sie liczyl dopiero po zakończeniu Fabrycznej 3 letniej Gwarancji (od 11.2023) 2. czy np jesli zrobie 3 serwis np w 01.2023 aa do 11.2023 przejade kolejne 15k km - wiec bede musial kolejny Serwis robić z pakietu 3 letniej gwarancji czy Relaxu ?
Patrząc na Fabryczną Gwarancje vs Relax - to chyba za duzo nie ma różnic, wiec bedzie git .
Troche może nie jasno pisze - ale to sie pewnie dowiem wiecej, jak pojade na zmiane na zimówki.
btw Odnośnie przewodów HV - to na 2 Serwisie sprawdzali - bo im wspominalem - w papierach napisali, ze są OK (przebieg wtedy 28 800)