Było już o tym. Ktoś wysłał konkretnie zapytanie do TCE i dostał konkretną odpowiedź, że tak.
Zresztą bardziej bym się martwił tym, co jest wyszczególnione jako nie objęte gwarancją relax, niż odwrotnie. Przepisy są jasne w tym temacie.
I jeszcze takie przemyślenie:
@Bartek pracuje w Lexusie, a nie Toyocie. Co prawda wstawil screen z Toyoty, ale czemu koledze wyżej zaśpiewali 20kpln za kabel, skoro po gwarancji tez powinni wymienić? Jest gdzieś wiarygodna informacja, że to dotyczy TOYOTY nie serwisowanej w wariancie RELAX? Lub w ogóle nie serwisowanej w ASO?
To są ważne rzeczy, szczególnie dla potencjalnych nabywców z rynku wtórnego.
No chyba, że kolega informował o cenie wiązki a nie, że ma tyle zapłacić.
Co do Ceny 20k pln - to masz racje - podalem tylko to info 'zaslyszane' chyba gdzies tu w komentarzach (bo juz sie taki spam zrobil aa zero konkretów..)/lub na fb.
Konkretnej odpowiedzi - co do wymiany wązki całej lub tylko jakiejś cześci - to nie widzialem - wiec najlepiej by bylo - jakby sie wypowiedzial ktoś - komu rzeczywiscie wymienili - aa nie tylko zasłyszane info .. bo ktos gdzies w salonie pracuje i zapytuje tam.
1. Czy wymienają wszystkim - po skończonej Gwarancji Fabrycznej - NIE . (takie info dostalem w aso - tam gdzie teraz moja Ravka stoi) . Być może co ASO - to inne info - nie wnikam !
2. Warunek auto przywiezione lawetą do serwisu z błędami P0AA649 oraz P1C8049 - Te podane kody błędów hmm - jak bede odbierac, to podpytam o te kody. ..i wcale na lawecie nie jechalem.. - u mnie Auto Hold sie nie zapinał + EV sie nie włączało.
3. U mnie nie bedzie pełna wiązka wymieniana. Ravka nie jest na liście do wymiany tych komponentów za 0 pln - ale z racji, ze mam Relax (bo w 12.23 bylem na serwisie przy 60k km) - to bede mial za darmo. Podali mi kwotę ile bym musial zaplacic - jakbym Relaxa nie miał.
Kto nie bierze Relaxa- jego sprawa ..
Jakby ktoś chcial wiecej info, to moge na priv napisać - bo tu za dużo spamu i dziwnych info..