Autor Wątek: Co znajduje się w bagażniku na wyposażeniu rav4 executive z panorama model 2022  (Przeczytany 28503 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dudi__

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4 Exe
Nie, odbierałem i widziałem reakcje przed odbiorem plus sprzedawca mi mówił że jest zaskoczony tym kolorem na plus bardzo

Offline Axel99

• Toyot Chodzacy
Dudi zapodaj zdjęcie.
Co do Selection to powtarzam że przy JBL ma być koło zapasowe.
Ma ;)

Offline Piotr1#

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Rav4 Sel AWDi
Może ktoś z nowych właścicieli podzieliłby się wrażeniami, co się zmieniła prócz podświetlanych przycisków i nowego wzoru lamp ( jak te lampy świecą?)

Offline dudi__

• Toyot Leżący
  • *
Dudi zapodaj zdjęcie.
Co do Selection to powtarzam że przy JBL ma być koło zapasowe.
Ma ;)

Tak to wygląda, mi się bardzo podoba.

co się zmieniła prócz podświetlanych przycisków i nowego wzoru lamp

Co do innych zmian w porównaniu do poprzednich roczników, to nie wiem, nie mam porównania. Ja jestem póki co bardzo zadowolony, chociaż stoi na parkingu teraz, bo jestem na wakacjach. Wentylacja działa super w fotelach i koszulka nie przykleja się do pleców, lampy świecą w porównaniu do poprzedniego auta rewelacyjnie, przycisków nie trzeba na ślepo szukać po ciemku. Ja niczego więcej nie potrzebuję od samochodu, ten ma rzeczy aż nadto.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
« Ostatnia zmiana: 27 Lutego 2022, 10:05:53 wysłana przez dudi__ »

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Rav4 Hybrid 4x4
Ja niczego więcej nie potrzebuję od samochodu, ten ma rzeczy aż nadto.
Fura piękna, niech się dobrze spisuje:)). Jak wymyślisz, którędy poprowadzić kabel do telefonu, aby nie leżał przy dźwigni zmiany biegów, a pojawiał się dopiero w schowku, w podłokietniku, daj znać.

Offline dudi__

• Toyot Leżący
  • *
Ja niczego więcej nie potrzebuję od samochodu, ten ma rzeczy aż nadto.
Fura piękna, niech się dobrze spisuje:)). Jak wymyślisz, którędy poprowadzić kabel do telefonu, aby nie leżał przy dźwigni zmiany biegów, a pojawiał się dopiero w schowku, w podłokietniku, daj znać.
Po kilku dniach jeżdżenia na prawdę zastanawiam się nad jakimś adapterem bezprzewodowym do carplay... A to, że jedyny port CP/AA jest z przodu, a w schowku tylko ładowanie, to chyba złośliwość Japończyków

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
Po kilku dniach jeżdżenia na prawdę zastanawiam się nad jakimś adapterem bezprzewodowym do carplay... A to, że jedyny port CP/AA jest z przodu, a w schowku tylko ładowanie, to chyba złośliwość Japończyków
A chodziły słuchy, że Apple CarPlay ma być bezprzewodowe, a Android Auto po kablu. Ja myślałem o adapterze AA, ale czytając posty użytkowników dochodzę do wniosku, że po kablu stabilniej. Dlatego albo zdemontuję konsolę i puszczę kabel pod spodem do podłokietnika, albo kupię delikatny uchwyt na telefon i zamontuje tak, żeby nie zasłaniał monitora, a żebym mógł podłączać kabel. No chyba, że do maja ulepszą AA wireless:))

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
Myślę, że może coś takiego kupię. W ten sposób kabel od telefonu nie będzie plątał się po konsoli i tacka ładowania indukcyjnego będzie wolna dla telefonu np. pasażera.
https://www.youtube.com/watch?v=77dR6M3_teo

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Executive jbl,
Fajne auto. Nie mogę się doczekać kiedy wsiądę do swojego :)

Offline lol19pl

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Cupra Leon ST
Co do innych zmian w porównaniu do poprzednich roczników, to nie wiem, nie mam porównania.
Czy mógłbyś potwierdzić jakie kierunkowskazy ma nowa wersja? W cenniku nie jest wyszczególnione, czy kierunkowskazy Led tyczą się świateł przednich, tylnich czy może tylko tych w lusterkach (chociaż widziałem, że w USA mają LEDowe kierunkowskazy z przodu).

Offline dudi__

• Toyot Leżący
  • *
Co do innych zmian w porównaniu do poprzednich roczników, to nie wiem, nie mam porównania.
Czy mógłbyś potwierdzić jakie kierunkowskazy ma nowa wersja? W cenniku nie jest wyszczególnione, czy kierunkowskazy Led tyczą się świateł przednich, tylnich czy może tylko tych w lusterkach (chociaż widziałem, że w USA mają LEDowe kierunkowskazy z przodu).
Jak wrócę do kraju to sprawdzę, o ile nie zapomnę. Na pewno jest LED w przednich, co do reszty nie mam pewności, ale o ile mnie pamięć nie myli, wszytko miało być już LED w tym roczniku.

Offline damianrulka

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Rav4
Hej. Dziś odebrałem exe z panoramą. W bagażniku był styropian z zestawem naprawczym. Miałem domowione koło dojazdowe, dodatkowo, wiec dostałem obie rzeczy. Nie do końca wiem co jest od czego ale sumarycznie mam: koło dojazdowe niepełnowymiarowe, lewarek, klucz, pokrowce na klucz lewarek, zestaw naprawczy, kompresor.

Offline czp

• Toyot Zmotoryzowany
    • moja strona
  • Samochód:: RAV4 GR SPORT
Pisz jakie pierwsze wrażenia ogólne i z jazdy i fotki jakieś proszę :)

Offline seamon

• Toyot Pełzający
  • **
A może by tak do innego wątku te foty? Ja tu prawie nie zaglądam bo mnie nie interesuje co tam w bagażniku dają. A tu się okazuje, że fotki nowych wersji wrzucacie.. w wątku o zawartości bagażnika  :grin:

Offline seamon

• Toyot Pełzający
  • **
Jak wrócę do kraju to sprawdzę, o ile nie zapomnę. Na pewno jest LED w przednich, co do reszty nie mam pewności, ale o ile mnie pamięć nie myli, wszytko miało być już LED w tym roczniku.

A w ogóle to właśnie zobaczyłem, że foty z wroclawia :grin: :grin:
Kiedy będziesz przezdzal koło sądu jeszcze raz? Często tam bywam

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl