Autor Wątek: Felgi i opony letnie  (Przeczytany 1696 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mania

• Początkujący
  • Samochód:: Toyota CHR
Felgi i opony letnie
« dnia: 02 Marca 2022, 13:55:11 »
Witam wszystkich użytkowników Forum. Nie wiem czy mogę umieścić tutaj takie ogłoszenie ale próbuję. W lutym skradziono mi moją ukochaną Toyotę CHR. Miałam ją 3 lata. Zostały mi tylko felgi i opony letnie. Jeśli byłby ktoś zainteresowany kupnem to bardzo proszę o kontakt. Podaję treść ogłoszenia jakie umieściłam na otomoto i olx.

Sprzedam komplet Felg z oponami pasujące do Toyoty CHR. Felgi Alcatec RX9 Black Polished 8,00x18 5x114,30 ET40,00 w bardzo dobrym stanie. Brak jakichkolwiek uszkodzeń i zarysowań, użytkowane przez 3 sezony letnie. Opony Michelin 225/50 R18 letnie również używane przez 3 sezony w bardzo dobrym stanie. Auto przejechało na nich około 15 tys. kilometrów. Cena za zestaw 3.000,00.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl