Witam,
być może ktoś tutaj będzie w stanie mi pomóc, gdyż już nie mam siły. Ostatnio przesiadłem się z Androida na iPhone 13.
Moja Corolla (2021) elegancko łączy się z telefonem, ale niestety nie mogę załadować kontaktów ani historii połączeń do samochodu. Co jednak ciekawe - dwa lub trzy razy jakims cudem wszystko się załadowało, nawet udało mi się wejść w opcje "aktualizuj teraz" i wszystko pobrało. Tylko po dwóch dniach zauważyłem, że kolejne połączenia nie są ładowane do historii połaczeń i znowu jest to samo.
W telefonie miałem zaznaczoną opcję "synchronizacji kontaktów", tylko tu jeszcze ciakwa uwaga - po rozłączeniu i zapomnieniu pary a następnie po kolejnym sparowaniu telefonu z samochodem w iPhone po wejściu w ustawienia bluetooth dot. tego radia nawet nie widać takiej opcji jak "synchronizacja kontaktów" - samochód tak jakby w ogóle nie jest widziany jako urządzenie tego typu, na który mógłbym przesłać kontakty/historię połączeń.
Aha - nawet jak się kolejnych (X-setny) raz łączę z samochodem to w toyocie w tym czasie wyświetla się "być może trzeba umożliwić dostęp do ksiązki telefonicznej w telefonie"
Czy ktoś miał problemy z iPhone w tym samochodzie?