0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
na korzyść GR z wyposażenia vs Exe jest ten DAC, co to pomaga przy zjazdach
Jako ciekawostkę wrzucam właśnie. Na forum to wszyscy musieli zrezygnować...
Cytat: Krisman w 29 Grudnia 2022, 20:29:05NIGDY nikt nie skorzystał z grzanej kanapy. Ja nawet nie sprawdziłem czy w ogóle grzeje Ee tam, moja córka, która genralnie wszędzie marznie jak siadała w Tucsonie z przodu to włączała grzanie na full, a tam to w porównaniu do Rav było bardzo konkretne grzanie. Jak musiała jechać z tyłu to marudziła że nie ma grzanego no i bardzo mnie pochwaliła że w Rav4 jest
NIGDY nikt nie skorzystał z grzanej kanapy. Ja nawet nie sprawdziłem czy w ogóle grzeje
Cytat: Hillbilly w 29 Grudnia 2022, 14:27:29Czyli różnice rzeczywiście niewielkie, a w zasadzie wizualne.To jest tak naprawdę Selection z wyglądu (czarny dach i nadkola) z wyposażeniem executive, tylko, że zamiast skóry jest niewentylowana alkantara. Wg mnie fajna wersja, wziąłbym GR zamiast executive, szkoda jedynie kanapy podgrzewanej.
Czyli różnice rzeczywiście niewielkie, a w zasadzie wizualne.
Ja pierd.... będzie chyba afera to co ci nie mogli dostać JBL
Cytat: mleni w 30 Grudnia 2022, 12:32:33Ja pierd.... będzie chyba afera to co ci nie mogli dostać JBLNaprawdę - uspokójcie się... Jeśli toyota miała na stanie 1000 zestawów JBL i 10000 zamówień na auta z JBL i w tym momencie dostała z JBL informację, że więcej nie dostaną, to musieli modyfikować te 9000 zleceń, a 1000 nie, prawda?Już? Po aferze?