Cytat: labusm w 14 Maja 2023, 20:45:58Równo po 7 miesiącach i 1 dniu dostałem dziś wiadomość, że status się zmienił na produkcję w toku.U Japończyków też jest niedziela, więc oby to nie był fake news. A może oni nie nadążają z produkcją i robią również w niedzielę .To ile jeszcze będę czekał? Trzy miesiące?Jakoś 3 miesiące wychodzi mniej więcej.Ja też zamawiałem w październiku i nadal tylko zamówienie w przetwarzaniu z mapką od 25 kwietnia. Może też na dniach zaczną produkcję.https://auto.dziennik.pl/premiery/artykuly/8714463,honda-zr-v-cena-cr-v-honda-e-ny1-silnik-skuter.htmlPokazala sie oficjalnie konkuręcja dla rav4 Honda C RV.Co o niej sądzicie?
Równo po 7 miesiącach i 1 dniu dostałem dziś wiadomość, że status się zmienił na produkcję w toku.U Japończyków też jest niedziela, więc oby to nie był fake news. A może oni nie nadążają z produkcją i robią również w niedzielę .To ile jeszcze będę czekał? Trzy miesiące?
Cytat: boniu w 14 Maja 2023, 22:05:14Cytat: labusm w 14 Maja 2023, 20:45:58Równo po 7 miesiącach i 1 dniu dostałem dziś wiadomość, że status się zmienił na produkcję w toku.U Japończyków też jest niedziela, więc oby to nie był fake news. A może oni nie nadążają z produkcją i robią również w niedzielę .To ile jeszcze będę czekał? Trzy miesiące?Jakoś 3 miesiące wychodzi mniej więcej.Ja też zamawiałem w październiku i nadal tylko zamówienie w przetwarzaniu z mapką od 25 kwietnia. Może też na dniach zaczną produkcję.https://auto.dziennik.pl/premiery/artykuly/8714463,honda-zr-v-cena-cr-v-honda-e-ny1-silnik-skuter.htmlPokazala sie oficjalnie konkuręcja dla rav4 Honda C RV.Co o niej sądzicie?
Wygląda IMO ładniej od poprzedniczki
Nie ma już wersji benzynowej, tylko hybrydy.
To akurat szkoda. Rav benzynowa była jedną z ostatnich z "normalnym" wolnossącym silnikiem benzynowym.
Cytat: Markid w 23 Maja 2023, 09:36:04Nie ma już wersji benzynowej, tylko hybrydy.A nowej generacji hybrydy dlaczego jeszcze nie dali?Dadzą dopiero w nowym modelu?
Tu wina braków komponentów do hybrydy, nie popytu, ale tak, w Europie toyoty kupuje się dla hybryd z zasady.