0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dzisiaj dostałem informację przez aplikację, maila, smsa, że mój samochód opuścił fabrykę.I niby mógłbym się cieszyć, ale jest jeden szkopuł:Miesiąc temu też taką informację dostałem, a to już śmieszne nie jest... Rysa na szkle.I chociaż mógłbym im smsa odpisać z zapytaniem czemu dwa razy opuszcza moja toyka fabrykę, gdyby nie fakt, że nie ma opcji ,,odpowiedz". PS. Może się drzwiami zaparła w bramie i nie chciała jednak tej fabryki jednak opuścić.. PS2 To ile jeszcze mam czekać??? Od którego momentu liczyć trzy miesiące? Od rozpoczęcia produkcji czy od opuszczenia fabryki?Chyba sierpień już odpada :(
Czyli lada dzień powinien być w Zeebrugge
Teraz masz status "W transporcie Zeenrigge"? Jak tak to znaczy że już dopłynął do Belgii.
Cytat: boniu w 28 Czerwca 2023, 20:15:05Teraz masz status "W transporcie Zeenrigge"? Jak tak to znaczy że już dopłynął do Belgii.Szanowny Kliencie,Dobre wieści! Twoja Toyota RAV4 właśnie opuściła naszą nowoczesną i przyjazną dla środowiska fabrykę i jest w drodze do dealera.Czyli do końca nie wiadomo jaki jest etap jej podróży. PS. Właśnie mnie wywaliło z aplikacji i nie da się zalogować, na portalu mojatoyota też nie, hasła zresetować się nie da. Takie Panie jaja
Ciekawostka, na polskiej stronie internetowej Toyoty, zniknęły przedrostki "nowy" przed Rav4.Jeszcze kilka dni temu Ravki były oznaczone jako "Nowy RAV4" i Nowy RAV4 Plug-in"