0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam pytanie czy jest mozliwośc regulacji wysokości otwierania klapy bagaznika?Czy będzie to zapamiętane?
Cytat: Nowy60 w 19 Września 2023, 10:38:54Mam pytanie czy jest mozliwośc regulacji wysokości otwierania klapy bagaznika?Czy będzie to zapamiętane?Tak, możesz zatrzymać klapę w dowolnym momencie i przez wciśnięcie i przytrzymanie przycisku zamykania klapy programujesz wysokość otwierania.Mam zaprogramowane pod wysokość w garażu i jest to fajnie rozwiązane, bo gdy potrzebujesz podnieść wyżej na zewnątrz, wystarczy popchnąć klapę do góry, nie jest to zablokowane na sztywno.
Na plus zaskoczyło mnie też to, że można zablokować drzwi (za pomocą pilota lub dotknięcia klamki) w trakcie trwania zamykania klapy bagażnika. Zamki blokują się wtedy gdy klapa się dociągnie. W C-hr miałem akcesoryjne elektryczne zamykanie klapy bagażnika i tam drzwi można było zablokować dopiero jak klapa się zamknęła, było to trochę niewygodne.
Trzeba czekać gdy ma się źle skonfigurowany alarm cobra, bo go nie uzbroi, ale to akurat wina montera a nie auta.