Masz rację, każdy swoje chwali. Co do aktualizacji, to ostatnia dostępna (i którą robiłem) jest z 31 sierpnia 2022. Co do T-boxa nie piszę, że najlepsze, bo nie mam porównania, tylko odpowiadam na pytania zgodnie z moją wiedzą. Jak działa, to piszę, jak nie działa, albo nie wiem, to piszę, że nie działa albo nie wiem. Jeśli chodzi o połączenia telefoniczne przez bluetooth, to nie wiem, jaka jest różnica pomiędzy AA, a boxem, chyba tu i tu jest to samo, to znaczy ja słyszę przez głośniki i korzystam z mikrofonu auta. Urządzenie kupiłem, bo było tańsze niż wymiana tabletu, bo nad tym się zastanawiałem (12,3 cala za ówcześnie 2500 zł). Generalnie nie korzystam już z AA (przed kupnem boxa korzystałem po kablu) i używam pełnoprawnego Androida ze względu na to, że jednak tam są o wiele pełniejsze pod względem funkcji nawigacje (lepsze niż w AA). Jeżdżę z Sygicem (do którego kupiłem wersję premium ale bez możliwości używania z AA, bo za to nie będę im płacił 13 euro rocznie) oraz Yanosikiem w pływającej ikonie. Ewnetualnie słucham muzyki z telefonu po bt, a telefon leży na ładowarce indukcyjnej i się ładuje. Okazjonalnie jak jadę z dziećmi w dłuższą trasę puszczam im bajki jak się nudzą. I tyle z tych funkcjonalności, z których korzystam. Do moich potrzeb wystarcza. Jeśli AAW kosztował podobne pieniądze, to z mojego punktu widzenia dokonałem trafnego wyboru, bo podłączanie telefonu po kablu żeby mieć AA nie sprawiało mi żadnego problemu, a miałem to samo. Teraz mam więcej i jestem zadowolony.