0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
@inf Nasze ravki płynęły raczej wspólnie, status na Mszczonów nam się jednakowo zmienił, a teraz Ty piszesz, że masz estimatedDeliveryToFinalDestination: "2022-07-22", a ja mam estimatedDeliveryToFinalDestination "1900-01-01". Więc tutaj mamy różnicę. Mój sprzedawca jeszcze kalkuluje ostateczną cenę (punkty TM, program ambasador), a rzeczywistą datę odbioru podał pomiędzy 15, a 20 lipca. Teraz mają tak zrobione, że alarm, ble itp. montują dopiero, gdy samochód jest zarejestrowany, więc one sobie tak w tym Mszczonowie stoją i czekają, aż u nich pojawi się, że samochód został zarejestrowany. Dopiero wtedy mają 10 dni roboczych na montaż tych pierdół i wtedy dostarczają samochód do dealera. Kiedyś to dealer montował te zabezpieczenia i samochód był szybciej dostarczany, a teraz jest jak jest.
Dziś telefon od dealera, że będą dokumenty do rejestracji, na czwartek jestem umówiony w wydziale komunikacji. Ble będą montować w międzyczasie. Kupon ambasadora nie łączy się z kuponem po trzech latach na nowe auto (900 zł). To dla jasności. Ostatnia prosta...
Cytat: apek w 12 Lipca 2022, 14:14:59Dziś telefon od dealera, że będą dokumenty do rejestracji, na czwartek jestem umówiony w wydziale komunikacji. Ble będą montować w międzyczasie. Kupon ambasadora nie łączy się z kuponem po trzech latach na nowe auto (900 zł). To dla jasności. Ostatnia prosta...Ja wczoraj dostałem ofertę ubezpieczenia. Tak swoją droga, zdecydowalem( pomimo dziwnego zachowania rynku), na zakup GAP na 5 lat( wziąłem leasing na 6). Zakładam ze lada dzień zarejestrują samochód i pewnie w przyszłym tyg już będzie u dealera.
Wczoraj telefon od dealera auto będzie około 15 listopada w salonie. Zamówienie z grudnia wersja executive. Termin wyjściowy lipiec/sierpień.