0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie pisze o żadnych firmach które znikają z rynku, tylko o potentatach rynkowych, które faworyzują tylko nowych klientów, a starych mają głęboko w odwłoku, licząc na to że z jakiś tam powodów nie będą chcieli przenieść się do konkurencji
jedynym wyznacznikiem, jaki podajesz w kwestii dbania o klienta jest cena, a to naprawdę słaby wyznacznik
Taka ciekawostka. Tydzień temu miałem Status W transporcie Zeebrugee Belgium i ikonke Ravka na lawecie. A teraz mam ten sam status ale Ravka jest na okręcie�
Taka ciekawostka. Tydzień temu miałem Status W transporcie Zeebrugee Belgium i ikonke Ravka na lawecie. A teraz mam ten sam status ale Ravka jest na okręcie
Jaka znowu strona dalej?
Chyba nie nadajemy na tych samych falach
+1?
Pana zamówiony samochód został już wyprodukowany oraz znajduje się on w chwili obecnej w Belgii, gdzie oczekuje na zlecenie i realizację transportu do Polski. Szacowany termin dostarczenia zamówionego samochodu do właściwej Autoryzowanej Stacji Dilerskiej to przełom listopada/ grudnia bieżącego roku.
Cytuj (zaznaczone)Pana zamówiony samochód został już wyprodukowany oraz znajduje się on w chwili obecnej w Belgii, gdzie oczekuje na zlecenie i realizację transportu do Polski. Szacowany termin dostarczenia zamówionego samochodu do właściwej Autoryzowanej Stacji Dilerskiej to przełom listopada/ grudnia bieżącego roku. Od 14 października gnije w Belgii? Miał ktoś tak?