0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: marcin_online w 04 Grudnia 2022, 14:50:41silnik nie hybryda 2.0, manual,Ktoś to jeszcze kupuje dzisiaj? :D
silnik nie hybryda 2.0, manual,
Ja na pewno jesli juz do hybryde AWD. Co do wersji i koloru to sam nie wiem racze exe.
Cytat: kenny w 04 Grudnia 2022, 17:36:43Ja na pewno jesli juz do hybryde AWD. Co do wersji i koloru to sam nie wiem racze exe.To 10 miesięcy czekania
Żeby dać znać, bo zdecydowałem się kupić Rav4, planowany termin produkcji to sierpień (odbiór październik/listopad).
Cytat: kenny w 05 Grudnia 2022, 17:38:09Żeby dać znać, bo zdecydowałem się kupić Rav4, planowany termin produkcji to sierpień (odbiór październik/listopad).Czyli rok nawet
Płynęła do Belgii a teraz wyświetla się ze do uk. Oby naszego transportu tez do uk nie wysłali…
Cytat: marcin_online w 02 Grudnia 2022, 17:34:38Płynęła do Belgii a teraz wyświetla się ze do uk. Oby naszego transportu tez do uk nie wysłali…Klęska urodzaju, port w Zeebrugge zapchany. Od wczoraj Hestia zakotwiczona na redzie.
Cytat: maciej_ca w 06 Grudnia 2022, 12:23:03Cytat: marcin_online w 02 Grudnia 2022, 17:34:38Płynęła do Belgii a teraz wyświetla się ze do uk. Oby naszego transportu tez do uk nie wysłali…Klęska urodzaju, port w Zeebrugge zapchany. Od wczoraj Hestia zakotwiczona na redzie.Właśnie widziałem ze jakieś opóźnienie i nie mogą się wyładować. A w uk tak sprawnie poszło
Samochody z UK będą przetransportowane bezpośrednio (?) do Polski w dwóch partiach - pod koniec listopada i w połowie grudnia. To ja już wiem, w której partii będzie moja Ciekawe, czy jakąś gazetę motoryzacyjną by to zainteresowało?
Cytat: OBI_FMJ_PL w 21 Listopada 2022, 13:49:22Samochody z UK będą przetransportowane bezpośrednio (?) do Polski w dwóch partiach - pod koniec listopada i w połowie grudnia. To ja już wiem, w której partii będzie moja Ciekawe, czy jakąś gazetę motoryzacyjną by to zainteresowało?Czy ktoś z oczekujących otrzymał informację, że jego samochód jest już w Mszczonowie ??Kurcze, to jest nie możliwe jak to długo trwa. od 15.10 w transporcie