+4tyś do ceny zamówienia, czy odjęli też za pakiet JBL,
Cytat: kmp17 w 27 Grudnia 2022, 10:53:29+4tyś do ceny zamówienia, czy odjęli też za pakiet JBL,Zrobili jedno i drugie.
Jutro mija 3 tyg odkąd zjechała ze statku w zebrugee
Nie mam 100% pewności bo samochód mam zamówiony przez firmę (służbowe) i dostaję strzępy informacji, ale moja rav4 c+s była zamówiona około 20.02, w pierwszym tygodniu listopada dostałem info, że auto płynie i ma być w PL 17.11. Następnie 21.11 dostałem info, że jest opóźnienie w transporcie (więc zakładam, że ravka zwiedzała wyspy), a wczoraj dostałęm info od dealera, że auto w PL, ściągają do salonu i załatwiają papiery.
Czy ktoś się orientuje, jakiś jest czas oczekiwania na RAV4 przy zamówieniu teraz? Co mówią dilerzy?
Cytat: janek_rav4 w 26 Grudnia 2022, 12:26:04Czy ktoś się orientuje, jakiś jest czas oczekiwania na RAV4 przy zamówieniu teraz? Co mówią dilerzy?Witam wszystkich Dzisiaj zamówiona Executive 4x4 i listopad 2023
Jutro mija 3 tyg odkąd zjechała ze statku w zebrugee, ile jeszcze to misę potrwać? Jak było u was?
Doczekałem się i ja . Dzisiaj otrzymałem dokumenty do rejestracji, którą zrobię po nowym roku. Czekałem, czekałem i się doczekałem.
Doczekałem się i ja� . Dzisiaj otrzymałem dokumenty do rejestracji, którą zrobię po nowym roku. Czekałem, czekałem i się doczekałem.
Cytat: JaroJaro33 w 28 Grudnia 2022, 18:05:31Doczekałem się i ja� . Dzisiaj otrzymałem dokumenty do rejestracji, którą zrobię po nowym roku. Czekałem, czekałem i się doczekałem.+1