naprawiam sterowniki, więc nie mam zwyczaju włazić pod wozy. niemniej zamówiłem do ravki crossclimaty, we wtorek lub w środę będą wymieniali. zrobię zdjęcie tego złącza jak wpuszcza mnie na halę, sam jestem ciekawy co wymyślili..
Cytat: compucar w 14 Stycznia 2023, 15:40:22naprawiam sterowniki, więc nie mam zwyczaju włazić pod wozy. niemniej zamówiłem do ravki crossclimaty, we wtorek lub w środę będą wymieniali. zrobię zdjęcie tego złącza jak wpuszcza mnie na halę, sam jestem ciekawy co wymyślili..Według mnie będzie bez zmian w stosunku do MY22 (czyli to samo, co wcześniej z wyciętą dziurą). Jakby było inaczej, to już powinno być o tym głośno w internetach... Oczywiście mogę się mylić
odebrałem my'23 w czwartek wieczorem. nie jest możliwe żebyście dostali my'22 w późniejszym terminie.
aż sięgnąłem do papierów: 14 kwietnia
No właśnie. A ja 2 tyg. wcześniej. Od dealera miałem info, że w kwietniu zdrożeje, ale że będzie jakiś lifting to się już nie zająknął. Na pewno bym poczekał.
Cytat: compucar w 14 Stycznia 2023, 16:18:00aż sięgnąłem do papierów: 14 kwietniaTempus fugit
Cytat: topoll w 14 Stycznia 2023, 16:38:16Cytat: compucar w 14 Stycznia 2023, 16:18:00aż sięgnąłem do papierów: 14 kwietniaTempus fugit satis ambiguum niemniej współczuje pokrzywdzonym. założyłem wątek dotyczący modelu 23 w ich interesie. wiele osób skorzystało, może nawet wcisnęli się w przede mnie rezygnując z nieszczęsnego starego jbl. cóż mam rzec?
exspecta, felix eris
Cogitavi April 14th