0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
- benzyniaki (Active, Comfort) dostępne prawie od ręki (raz nawet z tygodnia na tydzień produkcja)- Active, Comfort hybrydy ok 9 miesięcy (tu rekordzista? Obi 11 miesięcy)- Selection swojego czasy była najpopularniejsza i czekało się przeszło rok (chyba AWDi), ale ci co ostatnio odbierali to około 9- Exe – FWD miałem czekać niecałe 8 będę 9 z hakiem (oby), AWDi te 3-4� miesiące więcej.Oczywiście mogłem coś pokręcić, nie robię notatek…I chyba ani razu nie czytałem o terminie realizacji Adventure. GR Sport ktoś pisał, ale też nie pamiętam.
A jak to jest z ceramiką jak się ugaduje w ASO? To auto jest zabierane na jakiś inny warsztat lawetą czy miałeś robione bezpośrednio w ASO?
FWD w połowie grudnia dawali termin na czerwiec. Zmieniłem na AWDi od razu październik. Ostatnie info - estymowana data produkcji wrzesień, odbiór przełom listopada/grudnia. Ja już psychicznie nastawiłem się na początek stycznia 2024. Będę miał prezent na urodziny NieToyotaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: topoll w 23 Stycznia 2023, 09:25:49FWD w połowie grudnia dawali termin na czerwiec. Zmieniłem na AWDi od razu październik. Ostatnie info - estymowana data produkcji wrzesień, odbiór przełom listopada/grudnia. Ja już psychicznie nastawiłem się na początek stycznia 2024. Będę miał prezent na urodziny NieToyotaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalkbardzo dobra zmiana kolego, wręcz kluczowa. napęd zmienia to auto nie-do-poznania. myślę ze będziesz zadowolony..
jak ASO robi tak ceramikę jak nakleja folie to ja dziękuję.Pisał ktoś jak w CHR to zrobili. Masakra.
w końcu dopracowali to auto, tylko opony wciąż dają złe. jak założysz takie które lubisz, będzie sztos..
takie założylem:)