Zmiany nie były z mojej winy, wynikały z zaprzestania oferowania nagłośnienia JBL na naszym rynku, wraz ze wprowadzeniem wersji my23.
I co? Nie żałujesz? Co by nie było, "już" byś miał.
Też chciałem kilka razy zrezygnować, ale jakoś przeżyłem, a teraz jeździ się fajnie.
Z jednej strony tak, bo była oferta na dość dobrym wiborze. Z drugiej strony, ja chciałem mieść auto rok temu, teraz już mnie nie urządza, we 3 się mieścimy bez problemu do hatchbacka, więc przez dwa - trzy lata nie będę potrzebował większego auta.
Poza tym, u mnie całkowicie odpadła potrzeba posiadania 2 aut, a przypominam, że nadal mam 4 letnie auto (wciąż na gwarancji), nie mające nawet 50kkm przebiegu. Jak je sprzedam (jeśli nie namieszają z darowiznami, żeby nie oddawać vatu) na początku przyszłego roku, to mogę sobie wziąć coś innego w normalny leasing, zamiast bawić się w najmy.
No i zdałem sobie sprawę, że przy tym oprocentowaniu, to funduję jakiemuś prezesowi czy innemu dyrektorowi banku niezłe wakacje na Malediwach, więc sobie na spokojnie przeczekam.
PS. X1 żałuję bardziej, a szczególnie żona, ale tam już odpalili srogo, auto które mi proponowali za 260k, w konfiguratorze już 299k (nie da się dobić do 300 bez pakietów serwisowych, chyba celowo).