Cześć,
Czekam na Rav-kę i w tzw. "międzyczasie" czytam nasze Forum. Fajne jest, patrząc z boku: bardzo dużo ciekawych informacji, a i poziom kultury rozmów jest wysoki - nasze Forum pozytywnie wyróżnia się na tle innych tego typu. Super. To zachęciło mnie i pomyślałem, że warto zarejestrować się - pozdrawiam wszystkich!
Kilka słów o sobie - nie mam firmy, nie biorę leasingów, a samochody kupuję na siebie dla siebie - jako "osoba fizyczna" (co za obrzydliwa nazwa!). Aktualnie jeżdżę Avensis, natomiast generalnie Toyotami od wielu, wielu lat. Zwykle kupowałem nówkę z salonu i po iluś tam latach wymieniałem znów na nówkę z salonu. Byłem grzeczny (można zastąpić słowami "naiwny", "frajer") i serwisowałem zawsze z wiarą w profesjonalizm w autoryzowanych stacjach Toyoty. Teraz znów przyszedł czas na zmianę samochodu i po chłodnej analizie wybór padł na Rav-kę. Ta chłodna analiza była podgrzewana gorącymi, emocjonalnymi wypowiedziami Mojej Kobiety. Nie mam z tym typem samochodu żadnych doświadczeń, więc chłonę "wiedzę" z tematów na Forum od bardziej elokwentnych i mądrzejszych niż ja kolegów - których raz jeszcze z szacunkiem pozdrawiam!