Autor Wątek: fotele w camry  (Przeczytany 2298 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline to ja

• Początkujący
  • Samochód:: camry
fotele w camry
« dnia: 27 Czerwca 2022, 15:14:49 »
Cześć wszystkim,

jestem świeżym posiadaczem camry i nowozarejestrowanym użytkownikiem forum.

Auto kupiłem tydzień temu, demo z salonu z przebiegiem 3k km, pełna wersja.
Po drodze z salonu odczułem jak niewygodne są fotele, podczas krótkiej jazdy próbnej skupiłem się na tysiącu innych rzeczy i tego nie odczułem. Nawet chciałem oddać auto, ale to zbyt skomplikowane i teraz jeżdżę z kocem pod tyłkiem i to trochę sprawę porawia.
Przejrzałem amerykańskie fora i okazuje się, że ludzie dzielą się na dwie grupy, tych którym jest wygodnie i tych którym jest tak niewygodnie jak w żadnym innym aucie. Ja należę do tej drugiej grupy.

Może ktoś się orientuje, czy fotele z ESa by pasowały? A może ktoś coś przerabiał, zmieniał w tym temacie? Wszelkie podpowiedzi miło widziane. Generalnie to chciałem kupić ES, ale mieszkam w Szwajcarii i tu ten model jest niedostępny. Ze sprzedawcą umówiłem się, że trochę pojeżdżę i poszukamy jakiegoś rozwiązania.

Offline Greenarrow

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Camry 2021
Odp: fotele w camry
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Czerwca 2022, 23:54:20 »
U mnie sprawa wyglądała tak, że też nie mogłem dopasować siedzenia, bolały mnie plecy itp. Ustawiałem, ustawiałem, aż po przejechaniu 5 tys nagle znalazłem odpowiednią pozycję i teraz jest wygodnie. Brakuje mi tylko trochę dłuższego fotela i bardziej wysunięcia kierownicy. Może u Ciebie będzie tak samo jak trochę pojeździs?

Offline Calamardo

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Sierpnia 2022, 21:50:03 »
Taka proteza nogi, ale może komuś w czymś pomoże?

https://www.amazon.pl/dp/B09F6M81LB?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_6ZB7ADAXQN9R838140TJ

Offline surrender

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Camry Exec 2020
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Sierpnia 2022, 12:12:37 »
Jak się podniesie przednią krawędź siedziska to można wcisnąć tułów w fotel i zniwelować odczucie przykrótkiego tegoż siedziska

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl