Autor Wątek: Potrzebny Lewy fotel albo siedzisko do Yaris 3 5D  (Przeczytany 479 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gadek80

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota Yaris 3
Potrzebny Lewy fotel albo siedzisko do Yaris 3 5D
« dnia: 27 Czerwca 2022, 17:12:15 »
Witam
Potrzebuję kupić albo fotel albo siedzisko to lewego fotela Toyota Yaris 3 5D w kolorze czarnym, gdyż wypaliłem dziurę w siedzisku a auto jest firmowe.
Czy ktoś z Was wie gdzie takie coś można kupić, bo już długo szukam, a w salonie takie siedzisko koło ośmiu stówek.

Offline smokofilidanek

• Toyot Chodzacy
Odp: Potrzebny Lewy fotel albo siedzisko do Yaris 3 5D
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Czerwca 2022, 21:24:54 »
Witam
Potrzebuję kupić albo fotel albo siedzisko to lewego fotela Toyota Yaris 3 5D w kolorze czarnym, gdyż wypaliłem dziurę w siedzisku a auto jest firmowe.
Czy ktoś z Was wie gdzie takie coś można kupić, bo już długo szukam, a w salonie takie siedzisko koło ośmiu stówek.

Kup cały fotel a siedzisko przełóż, możesz od Angola będzie mniej wysiedziane:) Przerabiałem to w YI i myślę że w kazdym modelu wyżej operacja do zrobienia. Fotel max 250PLN - kwestia koloru -> bo siedzisko powinno być to samo w 3D i 5D poduszka jest w oparciu więc tutaj będzie łatwiej znaleźć. Nie wiem jak z grzaniem ale gąbka z poszyciem to standardowy element> mam nadzieję ze po YII nie przekombinowali bo to już pierdzik"" a nie toyota:)
« Ostatnia zmiana: 27 Czerwca 2022, 21:28:19 wysłana przez smokofilidanek »

Offline gadek80

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota Yaris 3
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Czerwca 2022, 21:54:37 »
Wiem, że mogę kupić i nawet sam przełożę, tylko właśnie mi chodzi o to gdzie kupić, bo są oferty ale nie w moim kolorze i tu mam problem.
Czy znacie stronę, autozłom gdzie mogę szukać.

Offline smokofilidanek

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Czerwca 2022, 14:33:28 »
Wiem, że mogę kupić i nawet sam przełożę, tylko właśnie mi chodzi o to gdzie kupić, bo są oferty ale nie w moim kolorze i tu mam problem.
Czy znacie stronę, autozłom gdzie mogę szukać.
poszło p.w.
A to gówienko??

https://www.olx.pl/d/oferta/toyota-yaris-14-17-lift-lampy-tyl-CID5-IDIoPSF.html

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl