Autor Wątek: Nawigacja  (Przeczytany 25693 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Grabarz

• Gość
Odp: Nawigacja
« Odpowiedź #60 dnia: 29 Czerwca 2006, 19:13:15 »
mialem system tom tom'a i gdybym jezdzil zgodnie z zaleceniami to bym do kanalu w amsterdamie wjechal... ;>
przesiadlem sie jakis czas temu na system garmin (duzo tanszy i cieszacy sie wiekszym zaufaniem, szczegolnie w UK) i poki co zadnych problemow nie zauwazylem...

Rafi

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 19 Grudnia 2006, 14:45:22 »
Witam,
 Poszukuje tomtoma lub automapy na nokie N70. Wie moze ktos jak dziala nawigacja w w/w fonie?
Znajomy powiedzial, ze powinienem kupic telefon SDV, inny twierdzi ze lepiej zainwestowac w palmtoma.
Jakies propozycje? :-)
Dodam tylko, ze nie znam sie na telefonach i palmtopach - nie interesuje mne to  :-P

W sprawie map piszcie na: rafwdo@wp.pl lub priv.

Offline AceVentura

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #62 dnia: 22 Grudnia 2006, 14:58:21 »
jak dla mnie polaczenie telefon z navi to przerost formy nad treścią.

Lepiej rozgraniczyc te dwie funkcje - miec telefon do dzwonienia i PDA do nawigacji. Swego czasu bawiłem sie PDA z funkcją telefonu, bo inaczej tego nazwać sie nieda... małe, nieczytelne, jak jechał w samochodzie i nawigowal, to nie dalo sie gadac... do kitu rozwiazanie moim zdaniem.

"Women are equal to men...They're men with boobs" ;)

Looke

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 22 Grudnia 2006, 15:56:12 »
Rafi

Jak chcesz tylko i wyłącznie nawigacje to polecam TomTom One (osobiście mam taki) fakt faktem, że w mniejszych miastach nie ma nazw ulic. Jeśli chcesz dokładną mape to tylko Automapa XL stymże to na PDA jechać autem i bawić się rysikiem??  :icon_police:  PODZIĘKUJĘ

Przejedź się do jakiegoś większego sklepu gdzie masz jedno i drugie do obejrzenia chociażby na "sucho" na jakim urządzeniu lepiej by Ci się pracowało.

Podsumowując powiem, że mam TT i jestem bardzo zadowolony!! nie gubi zasięgu np. w mostach Chyba, że wjedziesz na parking podziemny (2 poziomowy, no to nie ma szans na wyszukanie pozycji) :/
Pokrycie mapy na nasz kraj cały czas zwrasta chociaż w bardzooo wolnym tępie :(

Chyba zanudzam, w razie pytań pisać.

Pozdrawiam.

Offline AceVentura

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #64 dnia: 22 Grudnia 2006, 16:09:20 »
tyle, ze nawigacja w PDA kieruje sie tak samo jak w TT :) Tzn zalezy to od oprogramowania - np ja mam rowniez TT wgranego na PDA i mozna spokojnie obslugiwac palcem, a nie rysikiem. W automapie jst ciezej, bo przyciski sa mniejsze, ale cos za cos... mapy duuuuzo dokładniejsze.

"Women are equal to men...They're men with boobs" ;)

ooopenerek

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: 18 Października 2008, 14:15:13 »
ciesze sie ze trafilem na znawcow nawigacji:d

mam problem chce kupic

http://lucasgsm.pl/sklep.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=163&category_id=50

to cacko ale sie zastanawiam czy bede mogl wgrac do tego inne mapy?

z gory dziekuje za pomoc

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl