Autor Wątek: Własne radio w E12  (Przeczytany 3479 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

CoOljaCk

• Gość
Własne radio w E12
« dnia: 13 Lipca 2005, 08:43:50 »
Witam.
Czy demontowal juz ktos fabryczne radio i zamiast jego wstawiał swoje. Mam fajnego pioneera z poprzedniego samochodu i zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo.

Na allegro widzialem przejściówki z romiaru Toyoty do DIN1 - Ładnie to wyglada? chodzi mi o to czy pasuja idelnie i czy nie zrobie sobie lipy w samochodzie.
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpnia 2009, 09:24:53 wysłana przez Janmor »

Wojak

• Gość
Re: w³asne radio w E12
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Lipca 2005, 11:42:37 »
Cytat: CoOljaCk
Witam.
Czy demontowal juz ktos fabryczne radio i zamiast jego wstawiał swoje. Mam fajnego pioneera z poprzedniego samochodu i zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo.

Na allegro widzialem przejściówki z romiaru Toyoty do DIN1 - Ładnie to wyglada? chodzi mi o to czy pasuja idelnie i czy nie zrobie sobie lipy w samochodzie.

Zamontuj w schowku pod pokrętłami nawiewu i ogrzewania. Wtedy masz je schowane za klapką i nie widać.Poszukaj na formu lub na Corolla Club - było o tym ze zdjęciami

niedzio

• Gość
w³asne radio w E12
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Lipca 2005, 14:48:45 »
Kupowałem takie przejściówki wtyczek co prawda nie na allegro ale na giełdzie. Pasowały idealnie.

CoOljaCk

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lipca 2005, 15:14:15 »
Cytat: Wojak

Zamontuj w schowku pod pokrętłami nawiewu i ogrzewania. Wtedy masz je schowane za klapką i nie widać.Poszukaj na formu lub na Corolla Club - było o tym ze zdjęciami

dzieks

CoOljaCk

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lipca 2005, 08:17:06 »
Cytat: Wojak

szukalem szukamem i nic nie znalazlem...moze mnie ktos oswiecic gdzie to jest.
czy montujac tam radio (a jest to fajny pomysl ) musze cos ciac, wiercic lub niszczyc?

niedzio

• Gość
w³asne radio w E12
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Lipca 2005, 12:50:11 »
No i gafa, zostawięopis ale pomieszało mi sięz E11.

dot. E11 - ... Ja montowałem koleżance pod tym schowkiem z klapką. Trzeba było rozmontować konsolęi dalej już wyjąłem półeczkęi podpiąłem siępod oryginalne śruby. Cała robota zajęła mi ok. 15-20 minut. ...

CoOljaCk

• Gość
w³asne radio w E12
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Lipca 2005, 13:14:07 »
Cytat: niedzio
No i gafa, zostawięopis ale pomieszało mi sięz E11.

dot. E11 - ... Ja montowałem koleżance pod tym schowkiem z klapką. Trzeba było rozmontować konsolęi dalej już wyjąłem półeczkęi podpiąłem siępod oryginalne śruby. Cała robota zajęła mi ok. 15-20 minut. ...

no wlasnie w e12 jest troche inaczej

w Yarisie tez mialem wmontowane swoje radio i bylo gites - ale tam bylo na to jakby miejsce

Jackal

• Gość
w³asne radio w E12
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Lipca 2005, 13:39:47 »
Cooljack
Odezwij siedo Yarysia, on niedawno szukał podobnego rozwiązania.

Wojak

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Lipca 2005, 23:42:41 »
Cytat: CoOljaCk

szukalem szukamem i nic nie znalazlem...moze mnie ktos oswiecic gdzie to jest.
czy montujac tam radio (a jest to fajny pomysl ) musze cos ciac, wiercic lub niszczyc?

Tutaj

Niestety zdjęcia już wycięte, ale spróbuj na priva.

lub

Tutaj

CoOljaCk

• Gość
w³asne radio w E12
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Lipca 2005, 13:47:57 »
nikt nie odpowiada na priva a fotek jak nie ma tak nie ma

ma ktos moze jakies?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl