Autor Wątek: Rav4 z systemem JBL rozmowa z dealerem...  (Przeczytany 834 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Executive jbl,
Rav4 z systemem JBL rozmowa z dealerem...
« dnia: 03 Września 2022, 08:18:04 »
Cześć. Postanowiłem założyć  nowy wątek.
Dużo z Was otrzymało propozycje od dealera  zamiany auta z roku 2022 z systemem JBL na nowy model z 2023r bez systemu JBL z dopłatą 4 tys zl za nowe multimedia. Teraz się zastanawiam, wczoraj otrzymałem email od Toyota Motor Polska na moje zapytanie kiedy auto wejdzie do produkcji odpowiedź auto wejdzie do produkcji w październiku odbiór styczeń oczywiście z systemem JBL.
Teraz się zastanawiam czy to jest takie przeciąganie w nieskończoność czy faktycznie jeszcze odbędzie się końcówka produkcji z JBL.
W przeciwnym wypadku wolałbym juz wiedzieć prawdę... prosze Pana auto z tym systemem nie będą produkowane ale możemy zaproponować inne rozwiązanie. Jak to wygląda u Was bo mi ręce już opadają. W tym momencie czekam nie wiem na co i do kiedy tak naprawdę. Rav4 2022R,wersja exclusive JBL, SKYVIEW . Data zamówienia 27.12.2021r w Koszalinie

Offline watson

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4
Odp: Rav4 z systemem JBL rozmowa z dealerem...
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Września 2022, 14:40:56 »
Nie wiem jak będzie, ale skoro masz informacje od sanego źródła, sam się z nimi kontaktowałeś, to radzę wierzyć Toyocie a nie sprzecznym informacjom z forum. Ja mam w sobie bardzo dużą dozę nieufności, ale ostatnio po raz kolejny otrzymaliśmy potwierdzenie, że samochód ma być w drugiej połowie października, więc chyba pozostaje mieć nadzieję, że się doczekamy?

Offline lol19pl

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Cupra Leon ST
Odp: Rav4 z systemem JBL rozmowa z dealerem...
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Września 2022, 15:14:24 »
to radzę wierzyć Toyocie a nie sprzecznym informacjom z forum.
Tylko, że mnie importer powiedział, że muszę zrezygnować z JBL albo zerwią umowę, bo na 2023 nie będzie w ogóle opcji z JBL.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl