Autor Wątek: Czas realizacji zamówienia - RAV4 2023  (Przeczytany 28300 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
Odp: Czas realizacji zamówienia - RAV4 2023
« Odpowiedź #105 dnia: 09 Listopada 2022, 08:56:12 »
 :-)
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

Offline marcin_online

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Rav4
« Odpowiedź #106 dnia: 10 Listopada 2022, 20:50:45 »
Odebrał już ktoś wersje 2023 czy nadal wszyscy czekamy?

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Executive jbl,
« Odpowiedź #107 dnia: 10 Listopada 2022, 21:39:32 »
Jak masz podstawowa wersję to pewnie szybko. Z kamera 360 pewnie to nie nastąpi szybko.:[

Offline marcin_online

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Rav4
« Odpowiedź #108 dnia: 11 Listopada 2022, 08:38:53 »
Tak, ja mam zamówiona bieda edyszon i ma być w grudniu. Byłem ciekawy nowego ekraniku, bo poza filmikami nikt jescze się nim nie bawił.

Offline oldman

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4 Hybrid AWD
« Odpowiedź #109 dnia: 11 Listopada 2022, 10:28:21 »
od 28 czerwca mam wersję z 2022 RAV4 HIBRYD C+S AWD-I, nie uważam aby to była wersja "bieda edyszyn", uważam, że wybór wersji jest sprawą indywidualną i wpływ na to ma wiele zmiennych niekoniecznie finansowych,

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #110 dnia: 11 Listopada 2022, 11:24:58 »
Active to podstawa, C+S to już ma trochę przydatnych elementów.
« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2022, 11:28:17 wysłana przez Krisman »
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline MB-benz

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: rav4 hybrid
« Odpowiedź #111 dnia: 11 Listopada 2022, 14:17:36 »
od 28 czerwca mam wersję z 2022 RAV4 HIBRYD C+S AWD-I, nie uważam aby to była wersja "bieda edyszyn", uważam, że wybór wersji jest sprawą indywidualną i wpływ na to ma wiele zmiennych niekoniecznie finansowych,
w twojej wersji jest nawigacja i fotele -,,skóra,,??

Offline oldman

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4 Hybrid AWD
« Odpowiedź #112 dnia: 11 Listopada 2022, 14:53:54 »
nie, nie mam skórzanych foteli, w wersji comfort (c) fotele są pokryte materiałem, co do nawigacji to też jej nie mam (jeśli chodzi o fabryczną) można dokupić do każdej wersji Toyoty fabryczną za około 3.000 zł ale to nie ma sensu, nawigacje każdy może mieć podłączając telefon z google maps (poprzez np.: androit auto)

Offline Krisman

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #113 dnia: 11 Listopada 2022, 14:55:32 »
W każdej możesz mieć navi, w żadnej nie jest standardem.
Plastikowa świnia na siedzeniach to nie zaleta, to dla mnie wada.

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2022, 14:57:07 wysłana przez Krisman »

Offline compucar

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #114 dnia: 11 Listopada 2022, 15:07:36 »
jakakolwiek świnia, plastikowa bądź naturalna, w przedniej części siedziska jednak się sprawdza. w czasie pandemii zmuszeni byliśmy wielokrotnie jeść w aucie: plamy z alcantary są chyba nie do wywabienia..

Offline Krisman

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #115 dnia: 11 Listopada 2022, 15:15:55 »
Nie neguję,  że ktoś lubi i uważa to za praktyczne,  sam wolę szmatę, nigdy nie miałem problemów,  a ze skórą tak.
Podoba mi się podejście mazdy z cx30, gdzie mam wybór. Zresztą hsk ktoś koniecznie chce, to i do comfort zamówi.

Offline MB-benz

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #116 dnia: 11 Listopada 2022, 16:39:54 »
nie, nie mam skórzanych foteli, w wersji comfort (c) fotele są pokryte materiałem, co do nawigacji to też jej nie mam (jeśli chodzi o fabryczną) można dokupić do każdej wersji Toyoty fabryczną za około 3.000 zł ale to nie ma sensu, nawigacje każdy może mieć podłączając telefon z google maps (poprzez np.: androit auto)

Nie przeszkadza ci ze wydajesz tyle kasy i masz bieda edyszyn. Auto to oprócz niskiego zużycia paliwa , to również ,,gadżety,, które umilają  przebywanie w aucie.

Offline MB-benz

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #117 dnia: 11 Listopada 2022, 16:45:09 »
Nie neguję,  że ktoś lubi i uważa to za praktyczne,  sam wolę szmatę, nigdy nie miałem problemów,  a ze skórą tak.
Podoba mi się podejście mazdy z cx30, gdzie mam wybór. Zresztą hsk ktoś koniecznie chce, to i do comfort zamówi.

ze skóra miałeś  problemy ,ciekawe w jakim aucie ?? Mam auta co maja 30 ,40 i więcej aut i skóry na siedzeniach sa w nienagannym stanie. Więc po co takie gadanie. Napisz że szkoda ci było kasy na lepsze wyposażenie samochodu i to będzie bardziej wiarygodna odpowiedz. Po co czytających to forum ludzi ,zniechęcasz do ,,skóry,, w Rav4 jak jej w swoim aucie nie masz? :| :| :|

pireus

• Gość
« Odpowiedź #118 dnia: 11 Listopada 2022, 16:52:01 »
.
ze skóra miałeś  problemy ,ciekawe w jakim aucie ?? Mam auta co maja 30 ,40 i więcej aut i skóry na siedzeniach sa w nienagannym stanie. Więc po co takie gadanie. Napisz że szkoda ci było kasy na lepsze wyposażenie samochodu i to będzie bardziej wiarygodna odpowiedz. Po co czytających to forum ludzi ,zniechęcasz do ,,skóry,, w Rav4 jak jej w swoim aucie nie masz?

Przecież w RAV 4 jak i innych Toyotach nie ma skóry tylko co najwyżej mielonka, która z prawdziwą skórą nie ma nic wspólnego

Offline watson

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4
« Odpowiedź #119 dnia: 11 Listopada 2022, 19:19:45 »

ze skóra miałeś  problemy ,ciekawe w jakim aucie ?? Mam auta co maja 30 ,40 i więcej aut i skóry na siedzeniach sa w nienagannym stanie. Więc po co takie gadanie. Napisz że szkoda ci było kasy na lepsze wyposażenie samochodu i to będzie bardziej wiarygodna odpowiedz. Po co czytających to forum ludzi ,zniechęcasz do ,,skóry,, w Rav4 jak jej w swoim aucie nie masz? :| :| :|

Ale o co ci chodzi, skoro pisze, że woli tkanine to woli tkaninę, po co te podjazdy. Ja w tej samej wersji będę mieć skórę (czy też „mielonkę“ jak niektórzy usilnie prostuja;), bo zawsze mialem i nie bralem Selection, bo troche obawialem sie tego plastiku na siedzeniach. A tak pota tym, to jesli wolno spytac - po co ty siedzisz na tym forum? Lubisz sobie pobrazac ludzi i posiac zadyme?! Przeciez od razu widac, ze te shitowe „ToiToie“ cie nie interesuja…
« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2022, 19:21:38 wysłana przez watson »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl