0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
U mnie była propozycja, że można zarejestrować przez ASO (ma swojego pośrednika i za odpłatnością można to zlecić). Ponieważ mam blisko do Wydziału Komunikacji i wolałem zrobić to sam, to nie skorzystałem.
W moim przypadku żaden salon nie chciał tego zrobić (odpłatnie), wszyscy twierdzili, że to tylko wydłuża procedurę
W moim wypadku koniec oczekiwania - dzis odebrałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: apek w 25 Stycznia 2023, 11:00:21U mnie była propozycja, że można zarejestrować przez ASO (ma swojego pośrednika i za odpłatnością można to zlecić). Ponieważ mam blisko do Wydziału Komunikacji i wolałem zrobić to sam, to nie skorzystałem.W moim przypadku żaden salon nie chciał tego zrobić (odpłatnie), wszyscy twierdzili, że to tylko wydłuża procedurę (takie realia ponoć w Warszawie) ponieważ urzędnicy czepiają się wszystkiego. Dla nich skórka nie warta za wyprawkę. Zapewno można by ich do tego zmusić, ale ja sobie odpuściłem.
W Szczeninie zarejestrowali mi bez dodatkowej opłaty i bez szemrania. Sam zapytał czy sobie rzyczę i ostrzegł, że znajomości w wydziale komunikacji nie mają.
Przydało by się trochę słownika ortograficznego
Nie chcę być złośliwy, ale Tobie chyba też...
Przydało by