Autor Wątek: Kupię TOYOTĘ PREVIĘ II 2003-2005  (Przeczytany 5881 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline djvoice

• Początkujący
  • Samochód:: Avensis t22
Kupię TOYOTĘ PREVIĘ II 2003-2005
« dnia: 10 Stycznia 2023, 22:14:41 »
Zwracam się z uprzejmą prośbą na forum, ponieważ jako odwieczny użytkownik Toyot szczególnie tych starszych (celica st182, camry v6 xv30, avensis I,  corolla e9 itp) szukam aktualnie czegoś większego od przeszło pół roku i padło na Previę. Jako że uparłem się najpierw tylko na motor 2.4 z racji znajomości z camry (choć po kilku doradach i słowach ) użytkowników D4D nie wykluczam diesla. Aktualnie zjeżdżam już 2gą Avensis I gen kombi z nieśmiertelnym 2.0TD , ta idealna blacharsko z niemiec, niestety poprzednia z racji dziur poszła na Afrykę szukam czegoś dużego (praca jako DJ na weekendach) avensis po dach pakuję. Zależy mi na czymś co też będzie w miarę wygodne na dłuższe odcinki a nie blaszak zimny i głośny. Moje pytanie do użytkowników Previi D4D czy warto się bać tego motoru ? W sensie dwumas , egr, wtryski (piezoelektryczne? ) z D4D nigdy nie miałem styczności, zawsze stare poczciwe motory toyoty 2c , 2cte. Oraz kolejna prośba bo za granicą zakup previi 2.4 pb + opłaty to zgoła ok 40 000zł za przedlift 20 letnie auto...szok...jeśli ktoś miałby nawet czy 2.4 czy D4d na sprzedaż w niedalekiej przyszłości będę wdzięczny za info. Zależy mi na sprawdzonym wozie nie na zgniliźnie. Wolę dopłacić i mieć coś pewnego tak jak teraz avensis'a. niestety "eksport" toyot na ukrainę odbił się tym że na olx 15 aut.... ps nie jestem handlarzem , kolekcjonerem itp heh szukam auta prywatnie o które zamierzam dbać. Fajnie jakby był to polift.
Z góry dziękuję , w razie czego zostawiam namiar do siebie czy pw czy tel /mail
666 944 454  / djvoice@vp.pl
« Ostatnia zmiana: 10 Stycznia 2023, 22:16:16 wysłana przez djvoice »

Offline 070toma

• Początkujący
  • Samochód:: sienna
Odp: Kupię TOYOTĘ PREVIĘ II 2003-2005
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Października 2023, 15:51:56 »
Znalazłeś coś na końcu? Gdzie się znajdujesz?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl