Autor Wątek: Wizualizacja odległości dla czujników parkowania. Yaris22 Selection Style tech  (Przeczytany 6922 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marx50

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Y IV & YC
Chodziło mi raczej o samą grafikę, same czujniki jako ostrzeżenie dźwiękowe sobie chwalę nawet z kamerą

Offline hindus

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Yaris IV
Nie no, widać który czujnik płacze ;) to cenna informacja

Offline sandisk

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Yaris 4
Po roku się już przyzwyczaiłem do tych czujników bez wizualizacji. Spoko że pikają z przodu pomaga. Za 2 lata kończy się leasing to gdzieś za rok trzeba się pomału rozglądać za nowym Yarisem. Szkoda tylko, że nie będzie benzyny w wysokiej wersji wyposażenia, bo naprawdę chwale sobie dynamike w zakresie 130-180 w benzynie w automacie (trasy do niemiec), w porównaniu z hybrydą tutaj jest przepaść :(

Offline Ultima

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Yaris
Po roku się już przyzwyczaiłem do tych czujników bez wizualizacji. Spoko że pikają z przodu pomaga. Za 2 lata kończy się leasing to gdzieś za rok trzeba się pomału rozglądać za nowym Yarisem. Szkoda tylko, że nie będzie benzyny w wysokiej wersji wyposażenia, bo naprawdę chwale sobie dynamike w zakresie 130-180 w benzynie w automacie (trasy do niemiec), w porównaniu z hybrydą tutaj jest przepaść :(

Aż tak "dobry" jest ten samochód że trzeba go wymieniać na nowy po 2 latach ?:)

Offline sandisk

• Toyot Leżący
  • *
W sumie to po 3. Rok już mam i zostało 2 lata jeszcze :D Ja zmieniam dosyć często bo mieć ciągle na gwarancji - wygoda.

Offline marx50

• Toyot Pełzający
  • **
Haratasz tym 180 ?? :-0. Przecie mówią że przy 120 tam się głuchnie.

Offline sandisk

• Toyot Leżący
  • *
Prawda że nie jest to najcichsze auto świata, przy dużych prędkościach przeszkadzają nie wyciszone drzwi i nadkola. Ale do 140 można spokojnie z przodu rozmawiać. Jakby się to wyciszyło to pewnie jest bajecznie.

Offline marx50

• Toyot Pełzający
  • **
Ja to wiem i tak zrobię, nie pierwszy raz zresztą. Wrzucenie poroso do bagaznika rozwiąze polowe problemów. Ale ogólna opinia jest taka że tym sie nie da jezdzic przecie ;-).

Offline Ultima

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Yaris
Prawda że nie jest to najcichsze auto świata, przy dużych prędkościach przeszkadzają nie wyciszone drzwi i nadkola. Ale do 140 można spokojnie z przodu rozmawiać. Jakby się to wyciszyło to pewnie jest bajecznie.

W sumie to też nie rozumiem tego hejtu, może z czasem jest gorzej tego nie wiem. Robiłem testowym autem trasę 130-140km/h. I porównując to do innych testowanych aut segmentu B do 100k nie zauważyłem totalnie różnicy w głośności. A jednak yariske mi sie prowadziło najlepiej do tego cena/wyposażenie było najkorzystniejsza :) Ale wyjdzie z czasem, może tez za 2 lata będę szukał znowu czegoś nowego.

Offline hindus

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Yaris IV
Niektórzy są bardziej wrażliwi, może to kwestia jakiejś konkretnej częstotliwości? Dla mnie to progress jakbym się do premium przesiadł, bo 2 poprzednie auta to Yaris I 1.0 (gdzie przy 120 km/h z podsufitki wypadały hełmofony żeby dało się prowadzić rozmowy :D ) i Focus mk2 w dieslu więc też demonem ciszy to ten samochód nie jest.

Offline marx50

• Toyot Pełzający
  • **
No to ja Wam powiem jak troche pojeżdzę ;-). To jest rzecz na ktorą zwracam uwagę od zawsze

Offline etac

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Yaris MY21
Ma ktoś może jakiś schemat montażu czujników zakładanych do Yaris w serwisie.

Zakupiłem zestaw G08529-00ETS-8TOUCH, ale nie ma w nim żadnego manuala i mam problem gdzie i jak wpiąć dwa kable
- video
- speed

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl