Począwszy od źle zbierających wycieraczek, przez problemy z rozładowywaniem akumulatora, czy problemy z alarmami
Czuję jednak niedosyt

. Ja sprzedałem samochód, który z przebiegiem 170kkm był po czterech wymianach łańcucha rozrządu. Piąta wymiana była w perspektywie, a także inne niedomagania które zmusiły do pozbycia się samochodu. Jak już był serwis, to 3-4kł szło nie ASO oczywiście. Ta Cobra to rzeczywiście problem, którego nie powinno być, choć pewnie większość to skutki niewymienionej na czas baterii. Tak czy inaczej globalny producent mógłby się bardziej postarać przy doborze urządzeń zewnętrznych, choć pewnie w innych rejonach montuje się co innego tematu nie ma. Życzę w każdym razie bezproblemowej eksploatacji nowego auta

, jednak jestem ciekaw opinii np. po dwóch latach użytkowania.
Te problemy z akumulatorem to może jakiś bardziej internetowy problem. U mnie w okolicy co drugi samochód to hybrydowa Corolla i w życiu nie spotkałem się z takim tematem. Także może muszą być jakieś specyficzne okoliczności prowokujące problem. No fakt

nie obracam się w środowisku (emerytów?) balujących miesiąc na urlopie bez samochodu.