Ale nawet sporadyczny zimowy wypad w góry bez zimówek byłby dla mnie zbyt stresujący.Tak samo z napędem. Zmieniłem na 4x4 bo może czasem się przydać.
Jak ktoś jeździ wokół komina po płaskim to całoroczne spokojnie wystarczą.
Cytat: Roe w 29 Czerwca 2023, 10:32:23Ale nawet sporadyczny zimowy wypad w góry bez zimówek byłby dla mnie zbyt stresujący.Tak samo z napędem. Zmieniłem na 4x4 bo może czasem się przydać.Napęd przydaje się codziennie, choć czesto tego nawet nie poczujesz. Każdy szybki start, skręt, mokra i śliska droga, to komfort z AWD.A w warunkach zimowych, to już różnica ogromna.
Użytkownicy tego wynalazku idą na kompromis kosztem bezpieczeństwa na rzecz zaoszczędzenia kilku złoty
Jak wszystko pójdzie zgodnie z ustalonym algorytmem to jak najbardziej
Po co mi w Warszawie opony zimowe
Cytat: Roe w 28 Czerwca 2023, 22:13:05Jak wszystko pójdzie zgodnie z ustalonym algorytmem to jak najbardziej Info dzisiejsze z BOK Toyoty „w nawiązaniu do prowadzonej korespondencji informujemy, iż zamówiony samochód został przyjęty do realizacji - produkcji. Aktualnie szacowany termin dostarczenia samochodu do składu celnego w Polsce to 29 sierpnia br.”Czyli wrzesień prawdopodobny…
Cytat: topoll w 29 Czerwca 2023, 11:32:19Cytat: Roe w 28 Czerwca 2023, 22:13:05Jak wszystko pójdzie zgodnie z ustalonym algorytmem to jak najbardziej Info dzisiejsze z BOK Toyoty „w nawiązaniu do prowadzonej korespondencji informujemy, iż zamówiony samochód został przyjęty do realizacji - produkcji. Aktualnie szacowany termin dostarczenia samochodu do składu celnego w Polsce to 29 sierpnia br.”Czyli wrzesień prawdopodobny…Właśnie, czy między składem celnym a odbiorem z reguły poniżej miesiąca się wyrabiają?
Cytat: Roe w 29 Czerwca 2023, 11:51:31Cytat: topoll w 29 Czerwca 2023, 11:32:19Cytat: Roe w 28 Czerwca 2023, 22:13:05Jak wszystko pójdzie zgodnie z ustalonym algorytmem to jak najbardziej Info dzisiejsze z BOK Toyoty „w nawiązaniu do prowadzonej korespondencji informujemy, iż zamówiony samochód został przyjęty do realizacji - produkcji. Aktualnie szacowany termin dostarczenia samochodu do składu celnego w Polsce to 29 sierpnia br.”Czyli wrzesień prawdopodobny…Właśnie, czy między składem celnym a odbiorem z reguły poniżej miesiąca się wyrabiają?Z tego co inni pisali że Mszczonów-salon to od tygodnia do 3 tygodni. Potem jeszcze w salonie z2-3 dni.