Też bym tak nie umiał pracować, jednak odpisanie komuś formułki, bez żadnej konkretnej informacji jest bez sensu, nic mi nie daje a tylko mnie jako klienta zraża. Ja rozumiem, ze moze maja jakies istotniejsze problemy, na ktore odpisuja klientom. Ja bym to widzial tak, ze jednak tam powinni jakis podzial miec, mniejsze grupki zajmujace sie odpowiednio jedni klientami ktorzy auto juz maja, inni kwestia pytan o akcesoria/sklep, inni dla szukajacych aut ale tez tacy co maja kontrole nad tym co sie dzieje z aktualnie zamowionymi autami. Z tymi co siedza w fabryce to sprawa jest prosta a to najdluzszy czas oczekiwania i najwiecej takich aut w kolejce, natomiast te co sa w transporcie to jakas tam czesc i tu by wypadalo sie orientowac. Odpisywac szczerze. To, ze jakichs danych im brakuje, czegos nie wiedza, to nie wiem czy moj czy ich problem. Maja kiepski przeplyw informacji tam i tyle. Pytanie czy ktos sie bedzie chcial zmienic dla klienta czy nie. Pewnie nie, bo na brak klientow nie narzekaja.