I pisze to ten co 10 pierdów na dzień puszcza
Cytat: kenny w 25 Sierpnia 2023, 15:47:09Cytat: TCESzanowny Panie,Dziękujemy za kontakt i przekazane nam uwagi.W odpowiedzi na Pana zapytanie pragniemy wyjaśnić, że ze względu na aktualnie zwiększoną liczbę dostaw samochodów do Europy, część z nich została przez Producenta skierowana do innego punktu przeładunkowego. Informujemy również, że w przypadku zamówionego przez Pana samochodu, aktualnie przewidywany termin jego dostawy do Polski (do składu celnego) to 18 września br.O konkretnym terminie i możliwości odbioru samochodu, zostanie Pan poinformowany przez Autoryzowaną Stację Dealerską Toyota ANWA w Krakowie (Sprzedawca).W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt ze Stacją.No i miesiąc w d*** :( żałosne to jest, szczególnie to przekładanie terminu, raz 15 sierpień, raz 1 wrzesień, teraz 18 wrzesień...W przypadku mojej sytuacji z kluczykami też przewidywany termin był przekładany, aż zsumowało się to do 3 miesięcy opóźnienia. Mam wrażenie, że w przypadku problemów w dostawie, ten termin ma działać trochę jako uspokojenie dla klienta a nie ma nic wspólnego z prawdą
Cytat: TCESzanowny Panie,Dziękujemy za kontakt i przekazane nam uwagi.W odpowiedzi na Pana zapytanie pragniemy wyjaśnić, że ze względu na aktualnie zwiększoną liczbę dostaw samochodów do Europy, część z nich została przez Producenta skierowana do innego punktu przeładunkowego. Informujemy również, że w przypadku zamówionego przez Pana samochodu, aktualnie przewidywany termin jego dostawy do Polski (do składu celnego) to 18 września br.O konkretnym terminie i możliwości odbioru samochodu, zostanie Pan poinformowany przez Autoryzowaną Stację Dealerską Toyota ANWA w Krakowie (Sprzedawca).W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt ze Stacją.No i miesiąc w d*** :( żałosne to jest, szczególnie to przekładanie terminu, raz 15 sierpień, raz 1 wrzesień, teraz 18 wrzesień...
Szanowny Panie,Dziękujemy za kontakt i przekazane nam uwagi.W odpowiedzi na Pana zapytanie pragniemy wyjaśnić, że ze względu na aktualnie zwiększoną liczbę dostaw samochodów do Europy, część z nich została przez Producenta skierowana do innego punktu przeładunkowego. Informujemy również, że w przypadku zamówionego przez Pana samochodu, aktualnie przewidywany termin jego dostawy do Polski (do składu celnego) to 18 września br.O konkretnym terminie i możliwości odbioru samochodu, zostanie Pan poinformowany przez Autoryzowaną Stację Dealerską Toyota ANWA w Krakowie (Sprzedawca).W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt ze Stacją.
Ja dostałem o 12:00. SMSa i maila.Może masz pełną skrzynkę i odbiło?
No to super!
Cytat: topoll w 27 Sierpnia 2023, 12:23:50No to super!Dzięki Topoll , Twoje też już jedzie do dealera , jeszcze tylko chwila cierpliwości i odbieramy nasze piękne autka .pozdrawiam
A Ty dostales od toyoty jakies gratisy po tej akcji Twojej?
Cytat: kenny w 26 Sierpnia 2023, 18:23:49A Ty dostales od toyoty jakies gratisy po tej akcji Twojej?Pal licho gratisy. Ważniejsze czy po tym cyrku dostał wydruk z testera, podbity pieczecią dilera, z obecnej ilości zakodowanych kluczy do sterownika pojazdu, która zgadza się z ilością fizyczna kluczy które otrzymał??????
Witam wszystkich. RAV 4 w wersji Selection FWD zamówiona 23.05.23r., termin dostawy podany przez salon to listopad br. Do dnia dzisiejszego status w aplikacji to: "Zamówienie w toku". Kiedy mogę spodziewać się, że trafi do produkcji?
Tu ludzie na selection najdluzej czekaja, az niewyobrazalne sie wydaje,