teraz wszystko trzeba załatwić samemu, a jest tego trochę i komu to przeszkadzało
Bardziej mi chodzi o uzyskanie dokumentów z salonu, czyli ile to może trwać na linii Mszczonów-salon-klient. Wydział komunikacji to już moja brocha Ale nic to. W swoim czasie dowiem się w salonie.
Kupując w 2017 r. Toyotę Raf4 c+s wszystko, załatwiał salon ja się niczym nie interesowałem teraz wszystko trzeba załatwić samemu, a jest tego trochę i komu to przeszkadzało
U mnie mówili, że załatwiają rejestrację.
Cytat: kazimiro w 05 Września 2023, 21:34:45Kupując w 2017 r. Toyotę Raf4 c+s wszystko, załatwiał salon ja się niczym nie interesowałem teraz wszystko trzeba załatwić samemu, a jest tego trochę i komu to przeszkadzałoU mnie mówili, że załatwiają rejestrację.
Cytat: kenny w 06 Września 2023, 05:04:08Cytat: kazimiro w 05 Września 2023, 21:34:45Kupując w 2017 r. Toyotę Raf4 c+s wszystko, załatwiał salon ja się niczym nie interesowałem teraz wszystko trzeba załatwić samemu, a jest tego trochę i komu to przeszkadzałoU mnie mówili, że załatwiają rejestrację.U mnie mówili że nie załatwiają ponieważ to tylko wydłuża.
Lowicz teraz. Kierunek Mszczonow. To pewnie te wyladowane w Rostock. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: topoll w 06 Września 2023, 07:59:59Cytat: kenny w 06 Września 2023, 05:04:08Cytat: kazimiro w 05 Września 2023, 21:34:45Kupując w 2017 r. Toyotę Raf4 c+s wszystko, załatwiał salon ja się niczym nie interesowałem teraz wszystko trzeba załatwić samemu, a jest tego trochę i komu to przeszkadzałoU mnie mówili, że załatwiają rejestrację.U mnie mówili że nie załatwiają ponieważ to tylko wydłuża.To chyba kwestia indywidualna zależna od dealera. W naszym przypadku jest to tez oferowane (oczywiście za opłatą), ale nie ma to większego wpływu na termin odbioru. Te kilka dni nie robi już różnicy, a przynajmniej nie trzeba się zwalniać z pracy i jeździć po urzędach.
Cytat: klaudiusz w 06 Września 2023, 08:40:08Lowicz teraz. Kierunek Mszczonow. To pewnie te wyladowane w Rostock. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPrzez Łowicz to Zeebrugge raczej.
Cytat: topoll w 06 Września 2023, 08:42:16Cytat: klaudiusz w 06 Września 2023, 08:40:08Lowicz teraz. Kierunek Mszczonow. To pewnie te wyladowane w Rostock. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPrzez Łowicz to Zeebrugge raczej.???Zeebruge jedzie pociagiem. Rostock musi byc na lorach. Od strony Poznania na Mszczonow. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk