Topoll - to jak już dostaniesz - sprzedaj i zapisz się na następny
ps. ... a i szerokości w nowej bryczce
Cytat: Markid w 17 Września 2023, 23:14:02ps. ... a i szerokości w nowej bryczce A nie dziękuje Swoją droga zamówiłam ja w styczniu i jakoś tak wszystkie ravki które widywałam były białe lub białe perły z czarnymi dachami, royal grey, lub czarne. Myśle sobie super żadnej srebrnej nie jest źle (No może przez te 8 miesięcy widziałam ze 2). Dziś na odcinku 90 km z działki do domu mijałam się z trzema srebrnymi Następna będzie czerwona
No i przed moim okienkiem zaświeciło słoneczko - doczekałem się na telefon z salonu :DJadę na 13 dogadać finalizację zamówienia.Choć nie dostałem ani maila ani SMSa, tudzież statusy się nie zmieniły....
Cytat: topoll w 18 Września 2023, 10:06:41No i przed moim okienkiem zaświeciło słoneczko - doczekałem się na telefon z salonu :DJadę na 13 dogadać finalizację zamówienia.Choć nie dostałem ani maila ani SMSa, tudzież statusy się nie zmieniły....No to nieźle. Teraz to mam nerwa . Podobno dziś mam dostać odpowiedź na wszystkie pytania.
Dokładnie taka sama sytuacja jak u kolegi Mori, najpierw Zeebrugge 4.09.br wczoraj info Rostock Poland.Mapka taż pokazuje okolice Łęczycy. Pewno dalej Mszczonów i dopiero do salonu Toyoty ale to jeszcze myślę ok. 3 tygodni.Pozdrawiam z Mazur.
Czuję się osamotniony Topll Aż nie wierzę, że coś finalizujesz