Prędzej bym zamówił gdzie indziej samochód niż powtórzył to czekanie. Chyba się wyleczę z kupowania aut
już mi się tego auta odechciało i bez pozytywnych emocji raczej będę je odbierał.
Z tego co słyszałem, za rok będzie VI odsłona.
Tez mi się coś u uszy obiło tylko jeszcze sami nie wiedza czy przyszła, czy jeszcze następna jesień. Jakieś przecieki widziałam na YT ze niby RAV ma być podobna do yaris cross tylko w większym gabarycie. Jeśli tak raczej z niecierpliwością czekać nie będę.
Prędzej bym zamówił gdzie indziej samochód niż powtórzył to czekanie. Chyba się wyleczę z kupowania aut
już mi się tego auta odechciało i bez pozytywnych emocji raczej będę je odbierał.
Oj miałam podobnie. Jeszcze handlowiec do mnie zadzwonił pierwszego dnia pracy po 3 tygodniach urlopu, gdzie musiałam kombinować jak kon pod górę, żeby mieć się czym na wakacje zapakować. Tez jakoś nie skakałam z radości. Zasadniczo auto czekało przez to wszystko miesiąc. Jakbym wiedziała, ze będzie tyle wcześniej (w umowie miałam wrzesień/pazdziernik) to inaczej bym urlop zaplanowała i miała na niego czym jechać.
Ale teraz jestem baaaaardzo zadowolona. Bardzo, bardzo.
Jeszcze trochę a stwierdzę, że do „niskich” samochodów nie wrócę.