No pięknie! Gratuluję. Mój miał być dzisiaj w salonie ale status mi się nie zmienil, więc pewnie czasu dla mnie nie mieli. O kalkulacji ubezpieczenia też się nie dowiedziałem. Może coś jutro.
Cytat: Roe w 20 Września 2023, 21:18:18No pięknie! Gratuluję. Mój miał być dzisiaj w salonie ale status mi się nie zmienil, więc pewnie czasu dla mnie nie mieli. O kalkulacji ubezpieczenia też się nie dowiedziałem. Może coś jutro.Moja fizycznie dotarła dzisiaj.PS. Wyprodukowana 12.07
Cytat: topoll w 20 Września 2023, 21:53:16Cytat: Roe w 20 Września 2023, 21:18:18No pięknie! Gratuluję. Mój miał być dzisiaj w salonie ale status mi się nie zmienil, więc pewnie czasu dla mnie nie mieli. O kalkulacji ubezpieczenia też się nie dowiedziałem. Może coś jutro.Moja fizycznie dotarła dzisiaj.PS. Wyprodukowana 12.07Gratuluję
Z pełną odpowiedzialnością mogę już pisać moja
Cytat: topoll w 20 Września 2023, 21:04:26Z pełną odpowiedzialnością mogę już pisać mojaGratulacje! Czekam na pierwsze wrażenia po odebraniu.
PS. Wyprodukowana 12.07
Cytat: topoll w 20 Września 2023, 21:53:16PS. Wyprodukowana 12.07Moja tak samo. I tak samo jak Ty jutro prawdopodobnie zarejestruję i ubezpieczę. Na stronie Toyoty status w Zeebrugge , w apce Mszczonów. Jak powyższe uda się bez komplikacji to odbiorę we wtorek, tak jak wcześniej pisałem.
Witam,jestem w oczekiwaniu na swoją Ravkę. W dniu 14.08 dostałem powiadomienie o wyjeździe z fabryki i oczekuję statusu "Zeebruge". Czy jestem w stanie jakoś sprawdzić, gdzie znajduje się statek?