Laush, to, co jest w aplikacji, w moim przypadku - nic nie znaczy. W aplikacji w ostatnim czasie kilka razy zmieniały mi się dane, raz, że w drodze do dealera, potem cofnęło, że w transporcie do Mszczonowa, potem znów, że w transporcie itp. Faktycznie samochód był już w tym czasie w salonie - wiem, bo dzwonił dealer i samochód fizycznie oglądałem na placu. Teraz mam w aplikacji mapkę i status "dostarczenie do dealera", nie ma tam nigdzie numeru VIN itp, natomiast, jak piszę, samochód widziałem, kiedy byłem dograć szczegóły i umówić datę odbioru. Co więcej, jest już zarejestrowany, mam "blachy" (sam rejestrowałem, wziąłem papiery od dealera i w godzinę załatwiłem), teraz przygotowują mi go do odbioru (instalują jeszcze blokadę skrzyni biegów i takie tam). Tak więc w moim przypadku to, co jest w aplikacji, ma się nijak do rzeczywistości.
Takie czasy, że robią łaskę i mają w dupie. Trzeba więc samemu działać. Aplikacja - aplikacją, ale Ty płacisz pieniądze, jesteś stroną umowy i masz prawo na bieżąco wiedzieć. Może jedź do salonu i osobiście pogadaj. Mnie już tam nieźle znają

Grzecznie i stanowczo. Jak mawia mój kumpel z klubu karate: "
bądź miły, profesjonalny i rzeczowy, ale wciąż miej w zanadrzu plan, jak w każdej chwili natychmiast zabić przeciwnika". Ja tak robiłem i myślę, że gdyby nie to, do dzisiaj nawet bym nie wiedział, co i jak i nawet nie myślał o odbiorze, sądząc, że samochodzina wciąż rdzewieje na parkingu gdzieś w Mszczonowie...