Autor Wątek: Carlinkit 4.0 połączenie z iPhone 14  (Przeczytany 2079 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pablocbr

• Początkujący
  • Samochód:: Highlander
Carlinkit 4.0 połączenie z iPhone 14
« dnia: 26 Stycznia 2023, 16:39:13 »
Witam szanowne grono forumowiczów.
Od jakiegoś czasu testuje połączenie bezprzewodowe Iphona 14 pro za pomocą carlinkit 4.0,
Telefon wykrywa urządzenie po odłączeniu wybiera łączenie z telefonem który widnieje jako znalezione urządzenie ale nie może się połączyć. Sprawdziłem to na 2 różnych iphonach i na każdym tak samo. Telefon z Androidem łączy bezproblemowo. Czy ktoś z Was miał taka sytuacje?
Z góry dziekuje za pomoc
Samochód toyota highlander 2021

Offline pitern

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Carlinkit 4.0 połączenie z iPhone 14
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Lutego 2023, 10:56:34 »
Mam ten sam problem z Rav4 Plugin z 2021. Według tej strony https://autokitcarplay.com/blogs/autokit-blogs/product-u2w-plus (Compatible Vehicle Models List) na przykład Rav4 jest obsługiwana tylko z lat 2019-2020.

Offline MISIEK_CSGO

• Początkujący
  • Samochód:: Corolla 2020 TR
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Lutego 2023, 11:01:09 »
Dokładnie mam ten sam problem Iphone 14 pro najnowszy soft w Carlinkit zatrzymuje się na ekranie z napisem "Connect" Próbowałem z telefonem na androidzie i wszystko śmiga jak należy, przyczyny należy się doszukiwać w samym Iphone.

pireus

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Lutego 2023, 11:38:59 »
przyczyny należy się doszukiwać w samym Iphone.
Myślisz, że zaczęli coś blokować ? Mi by o nie przeszkadzało, gdyby przynajmniej mieli jakieś własne urządzenie do łączenia bezprzewodowego jako alternatywę firmową. Z drugiej strony miałem starszy model CarlinKit i jak się popsuł, to właśnie coś podobnego się działo.
« Ostatnia zmiana: 23 Lutego 2023, 11:41:44 wysłana przez pireus »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl