Autor Wątek: kilka pytań od nowicjusza Aygo 2  (Przeczytany 2887 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ufolsky

• Początkujący
  • Samochód:: Aygo II
kilka pytań od nowicjusza Aygo 2
« dnia: 06 Lutego 2023, 22:06:10 »
cześć

od kilku dni jestem (a bardziej moja druga połowa) w posiadaniu 5 drzwiowej Aygo z 2017. Pojawiło się kilka pytań, będę wdzięczny za (p)odpowiedzi:

- czy pod podłogą bagażnika mieści się pełnowymiarowe koło zapasowe, czy tylko dojazdówka?

- czy da się ogranicznik prędkości przerobić na tempomat?

- czy macie do polecenia jakiś uchwyt do telefonu ? Na szybko znalazłem tylko Brodit, ale jest to dość drogie, a ponadto wygląda ze jest to tylko baza wymagająca i tak jakiegoś uchwytu

- czy przyciski na kierownicy oraz przyciski sterowania lusterek są podświetlane?

- czy da się opanować poprawne wyświetlanie nazw kontaktów z książki telefonicznej ? raz wyświetlają się nazwy, a raz numery. Gdzieś czytałem że to kwestia prefixu +48 ale u mnie nie ma takiej reguły...

« Ostatnia zmiana: 06 Lutego 2023, 22:31:04 wysłana przez ufolsky »

Offline Meett

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: SUV DSG
koło zapasowe
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Lutego 2023, 23:33:07 »
- czy pod podłogą bagażnika mieści się pełnowymiarowe koło zapasowe, czy tylko dojazdówka?
Mieści się, można dokupić dodatkowo wkład styropianowy na lewarek

- czy przyciski na kierownicy oraz przyciski sterowania lusterek są podświetlane?
Niestety przyoszczędzili i nie dali podświetlenia

- czy da się opanować poprawne wyświetlanie nazw kontaktów z książki telefonicznej ? raz wyświetlają się nazwy, a raz numery. Gdzieś czytałem że to kwestia prefixu +48 ale u mnie nie ma takiej reguły...
W Aygo żony nie ma takiego problemu, zawsze wyświetla tak samo od nazwy. W menu radia sa opcje ustawień

« Ostatnia zmiana: 06 Lutego 2023, 23:48:06 wysłana przez Meett »

Offline Grzywacz

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Toyota Augo
Odp: kilka pytań od nowicjusza Aygo 2
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Marca 2023, 20:41:00 »
A może i ja dorzucę swoje? Czy bagażnik ma jakieś oświetlenie ? bo w mojej nie ma nic? I drugie pytanko czy kontrolka od Airbag ON/OFF na kokpicie po ruszeniu z miejsca ma zgasnąć ? czy świeci się non stop?

Offline Meett

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: SUV DSG
Odp: kilka pytań od nowicjusza Aygo 2
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Marca 2023, 23:23:32 »
Czy bagażnik ma jakieś oświetlenie ?
Nie ma

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl