Autor Wątek: Lusterko/wkład lusterka Toyota Avensis t25 1.8 kombi benzyna 2009 rok  (Przeczytany 713 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Geny

• Toyot Leżący
  • *
Witam!
Mam problem z lusterkiem a dokładnie z podgrzewaniem w lewym lusterku od kierowcy, spaliła się zapewne mata grzewcza. Wydawałoby się że najprościej by było kupić nowy wkład i go wymienić ale niestety brak wkładów, tylko do roku 2006 czyli do aut przed liftowych, chyba że źle szukam. Czy te lusterka wogóle się różniąod siebie? Czy wersja przedliftowa jest inna od poliftowej? Ktoś miał podobny problem? Czy ktoś wie gdzie mogę kupić pasujący wkład? Czy pozostaje mi szukać wkładu lusterkach po szrotach?
Pozdrawiam

Offline adamno

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Lusterko/wkład lusterka Toyota Avensis t25 1.8 kombi benzyna 2009 rok
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Lutego 2023, 14:54:15 »
daj vin
pozdrawiam
adamno
---------------------
//sprzedane//
Toyota Avensis 1.8 LPG 2007

Offline Geny

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Lutego 2023, 19:34:12 »
To nic nie da. Już sprawdzałem w sklepach motoryzacyjnych i portalu aukcyjnym i każdy mi mówi że nie ma takiego lusterka, tylko przedliftowe do 2006 albo kupić całe lusterko z mocowaniem. Gdyby się dalo jakoś rozkleic te lusterko to wtedy może dokupienie samej maty grzewczej zrobiło by robotę ale chyba to nie możliwe bez zbicia szkła lusterka.

Offline Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lutego 2023, 20:58:16 »
Daj vin
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline Geny

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lutego 2023, 17:21:17 »
Daj vin
A czy to coś da? Jak to już sprawdzałem w różnych sklepach i portalach. Zawsze wychodzi to że nie ma takiego lusterka do wersji poliftowych. Pozostaje kupno całego kompletnego lusterka a poszukiwania na szrotach. Smutne ze do młodszego auta nie ma części tylko do starszych.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl