0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No racja dzięki za odpowiedzCzy którakolwiek (nawet najbogatsza wersja) ma tam światło?
O ile mi wiadomo - na Europę - żadna z wersji wyposażenia nie posiada lampki nad tylną kanapą
O ile mi wiadomo - na Europę - żadna z wersji wyposażenia nie posiada lampki nad tylną kanapą. Auta produkowane na rynek japoński jednak ją posiadają. Ja u siebie dołożyłem 'Baseus lampka LED magnet samochodowa CRYDD01-01' - nie jest to szczyt marzeń ale lepsze to niż nic.
klapki nie chce wyjmowac bo potem bedzie wypadała
Fajna ta lampka� ,ciekawe czy podczas upałów nie będzie się odklejać od podsufitki. Chyba że zamontowałeś ją w innym miejscu.
jedyny minus to nie zaswieca sie przy otwarciu drzwi ...a styki w drzwiach sa wiec pomyslalem ze moze nawet wazka jest doprowadzona pod ta klapkę
ale w ASO powiedzieli mi że to może spowodować utratę gwarancji
na 1 cm wiązki, w którą się wepniesz i na bezpiecznik obwodu, do którego się zapiąłeś i nic pozatym nie stracisz a po drugie i tak to muszą udowodnić iz wpięcie lampki przykładowo spowodowało cofnięcie gwarancji na np. łożysko
To prawda - nie zaświeca się i mocą świecenia też nie powala ale córka nie narzeka ;-) - rozważałem dołożenie 'normalnej' lampki i podpięcie się pod instalację ale w ASO powiedzieli mi że to może spowodować utratę gwarancji. Koszt u nich - kilkaset pln więc uznałem, że nie warto. Tu ingerencja i koszt minimalne - efekt zadowalający. Dodatkowo, lampka jest magnetyczna więc jeśli na szybko potrzeba gdzieś więc światła w kabinie można po prostu ją zdjąć z uchwytu i korzystać jak ze zwykłej latarki.