Autor Wątek: Regulacja szyby pasażera  (Przeczytany 1593 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline drootnar

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Corolla Cross
Regulacja szyby pasażera
« dnia: 19 Marca 2023, 12:12:18 »
Cześć, to mój pierwszy post na form więc proszę o wyrozumiałość :)

Odebrałem swoją Corollę Cross 2 tygodnie temu i zauważyłem, że jako kierowca nie działa mi regulacja szyby pasażera z prawej strony z przodu. Co ciekawe regulacja wszystkich innych szyb (kierowca + wszystkie z tyłu) działa bez zarzutu. Czy myślicie, że jest to ustaerka czy może jest jakaś ukryta funkcja, która to włącza? Dodam również, że pasażer ma możliwość regulacji tej szyby ze swojego przycisku.

Pozdrawiam,
Kamil

Offline Colin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
Odp: Regulacja szyby pasażera
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Marca 2023, 14:07:32 »
Hej. Szyba nie jest zakodowana. Z pozycji pasażera otwórz szybę na dół na max i przytrzymaj przycisk. Potem zamknij i przytrzymaj przycisk.
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline dziakoni

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Corolla Cross
Odp: Regulacja szyby pasażera
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Kwietnia 2023, 18:55:44 »
Cześć, to mój pierwszy post na form więc proszę o wyrozumiałość :)

Odebrałem swoją Corollę Cross 2 tygodnie temu i zauważyłem, że jako kierowca nie działa mi regulacja szyby pasażera z prawej strony z przodu. Co ciekawe regulacja wszystkich innych szyb (kierowca + wszystkie z tyłu) działa bez zarzutu. Czy myślicie, że jest to ustaerka czy może jest jakaś ukryta funkcja, która to włącza? Dodam również, że pasażer ma możliwość regulacji tej szyby ze swojego przycisku.

Pozdrawiam,
Kamil
Możesz napisać coś więcej o tej szybie czy po prostu nie możesz otwierać ani zamykać od strony kierowcy a od pasarzera możesz czy o coś innego chodzi

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl